7

хм

преди 4 години

Стига де, ако на 13 години не могат да регулират функционалните си нужди, как да ги опазим да не се размножават поголовно???

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ КАТО СЕ ДЕЦА ДА ИМ ДАДАТ ПАМПЕРСИ.

5

ЛЕЛЕ

преди 4 години

Изпитният вариант ще бъде изтеглен в 8.00 часа .............. А ДО 9 ЧАСА, КОГАТО СЕ ОБЯВЯВА В УЧИЛИЩАТА, КАКВО СЕ СЛУЧВА???

4

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да започнете да се възмущавате, че матурата по математика е ненужна, много сложна, в стаите е задушно, не могат да ползват тоалетна 60 минути, те са деца...?

3

STOP КАМЕРИ

преди 4 години

Експерти да проверят ако има камери в класните стаи да се изисква арест на виновните длъжностни лица Камерите да с е демонтират веднага..Десетки години след подобни нагло ПРЕСТЪПНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ДЕЦАТА ще има тпроблеми за съжаление..НАгли престъпници менкащи на власт доказнао престъпни групировки не им пука от ОСновния закон забраняващ снимането и подобни експерименти вижте чл 32;чл28 и 29 от КОнституцията.

2

Виж чл32 Конституция

преди 4 години

Поредна черна тежко терористична акция за трайно декодиране и увреждане на хиляди важни родени като Българи деца. Терористите са внедрили камери чрез които обемно следят трилиони цели едновременно вкл хормони,кръвни телца в телата на децата.Могат да увредят обемно всички едновременно или поименно.Преид години всички деца участници в такова нагло престъпно мероприятие бяха трайно увредени.Отличниците имаха искривено съзнание заради СПИН активни камери./AIDS activators вградени в камери

1

Анонимен

преди 4 години

Пълна шашма са всичките тея профилирани паралелки!Нито станаха банкери, нито станаха програмисти, нито търговци ...