12

пак аз

преди 4 години

Германците са същите като нашите крадци, първо казват че ще вдигнат тока с 50-100% после го вдигат само с 10% и го броим за победа.Миналата година включиха 40 000 км от пътната мрежа към тол-системата за камиони, вдигнаха цената на км и сега министърът ще рони сълзи , задето от ЕС не са му разрешили да въведе винетки за чужденците.

11

Германец

преди 4 години

Ще ни вдигнат още данъците сега и за магистралите и за новите самолети на флинтенуши. Лошо

10

Анонимен

преди 4 години

Немците плащат 55% данъци средно, тези които работят разбира се. Повечето са 6:30 на работа и бачкат здраво без да се размотават. След работа в къщи на терасата, двора или пред телевизора пият една две бири и в 9 ч си лягат и навън няма никой. Издържат целия ЕС и им плащат кредитите, затова е нормално и магистралите да са без пари за другите.

9

Сп???нс

преди 4 години

много правилно, решението на германците беше не заради нуждата от пари , а чисто популистка измислица на техния болен лидеров, който искаше да накара чужденците от граничните региони да си регистрират колите във федерацията.В момента магистралите им се издържат с парите от винетките, които плащат камионите- истинските виновници за разбитите пътища.

8

Анонимен

преди 4 години

Живея от 30 г в германската провинция на САЩ.

7

Галевитепорти

преди 4 години

А бе каква колония те гони абориген, живий малко в Германия и тогава говори, евала за доичовците, жив пример за демокрация и до царвула по доло във всяка ЕУ държава е принципа, инвестиция в квалификация или хамал цял живот,ай със здраве

6

Do 1

преди 4 години

Точно

5

Бегълец

преди 4 години

Олеле, сега ще намалят помощите на новодошлите. Де му се невиди и евросьдилищата.

4

Втори аршин

преди 4 години

И ние им го играхме това на брюкселци, ама не мина. Когато в НИМ имаше едни цени на билетите за чужденци и други за българи. И това ни го вземаха, ама всички помнят само АЕЦа

3

Анонимен

преди 4 години

Швабия са колония и ще бачкат за господарите докато се скапат.

2

Евролюб

преди 4 години

До Така е ..Доколкото разбирам те не са против винетките, а против това чужденците да плащат, а германците - не

1

Така е ..

преди 4 години

А такааа, хубаво е това да го наложат на всички страни членки. Нашите ни съдраха кожите.