37

Анонимен

преди 4 години

Този Крусев ми е много противен, перчеше се наляво и надясно, а не се погледне колко е жалък и нагъл. Да не излезе от затвора .

36

Анонимен

преди 4 години

Браво, отдавна трябваше да го съдят този екземпляр.

35

Софиянски

преди 4 години

Поредният гръмнал герберски бушон. На лицето му е изписана тъпотата, която притежава, но нали се търсят послушници за схемите, а не специалисти.

34

магурката

преди 4 години

Е,ако е грешка не е престъпление,някак весело ми стана.Всъщност повечето такива обвинения завършват с оправдателна присъда,но докато стане ще минат пет години-зависи дали експертизите ще установят щета,а тя няма да е една експертиза,въпросът е да стане миш-маш от заключения и невинен.

33

Гост

преди 4 години

Късно, много късно! Още преди това трябваше да отиде на съд.

32

Анонимен

преди 4 години

Този става за шеф на транспорта само на стадо oвцe на село. Типично за ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 4 години

Fandakova e vinovna tja e sa sad mo boiko i e sad garba proverka na imotite na fandakova i milioni komisionni ot fa stroiteli

30

Анонимен

преди 4 години

Поредната *** "калинка" на Тиквата ИЗГОРЯ.Тези така и не разбраха че са като салфетки за еднократна употреба.Колко трябва да си *** за да се хванеш на тая.....?!?!?!Мноооого !Ама примряла от глад душица и боса в огъня влиза.

29

Анонимен

преди 4 години

Става досадно и обидно. Правят големия "зулум" т.е. некачествен строеж/ремонт и т.н., потъват едни народно-европейски милиони и после някаква малка, услужлива въш*ица получава обвинение, което завършва с оправдание или с мижава условна присъдка. Аре, няма нужда, бокл*ци, червено-гербави и сие!

28

Анонимен

преди 4 години

тези схеми и схемички от край време са публична тайна, но продължават да се въртят. само актьорите се сменят, за пред медийте и зрителите се хвърлят едни оставки, а под масата си раздават поръчки и комисионни. видими резултати от 10 години управление на ГЕРБ!

27

Анонимен

преди 4 години

А Юрданка кога ?

26

всичко е точно

преди 4 години

до 23 Схемата е добре изпипана - Общината възлага на фирмата наКрусев мега скъп проект/ремонт .Фирмата се омазва но пребира парите ,общината съди за смешна сума Крусев . Обаче Крусев ще пледира престъпление по служба и ще осъди общината за двойна тройна сума затова ,че са му очернили името .Общината ще е осъдена да плати по голямото обещетение ,след като вдигне софийските ви данъци !Накрая Крусев и Фандъкова ще са яли, пили и се веселили, а вие ще плащате сметката ! всичко е точно

25

Генчо Крусев

преди 4 години

Аз паднах - друг (крадец) ще ме смени ...

24

Анонимен

преди 4 години

Това е стандартен мутренски манталитет - те влизат в шайката с ясното съзнание, че може да изгърмят. Те са го приели това, съгласни са по вътрешно убеждение. А не заради БХ.Ако не беше БХ - друг щеше да бъде.Пада Капоне - идва Лучано. Мафията си е там. И ... бушоните.

23

Анонимен

преди 4 години

Крусев сам си го наби като се надяваше на блестяща политическа кариера. Бушони да искаш и Матросовци да се хвърлят на амбразурата в името на БХ. А Данчето завива шоколади в станиол, като мармота. Щяла да ги дава на прокурора.

22

Анонимен

преди 4 години

А бойко и гербавите къде са - искам оставки на най-високо ниво - кметове министри председатели

21

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ, ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО ПРАНЕ НА ПАРИ ЧРЕЗ СЪДЕБНИ ИСКОВЕ ! Общината ще го осъди за някава смешна сума,а после той ще осъди общината за обещетение .Като го спечели общината ще трябва да му кихне обещетение като увеличи данъците ви и тогава му ги даде .В заключение народа пак ще плаща сметката!

20

Анонимен

преди 4 години

И какво, гербаджийската клика ще си измие ръцете с въпросния Крусев, и готово - ни лук яли, ни лук мирисали ?!Да, ама не !Пълното разложение на местната и централната власт не може да бъде скрито по никакъв начин! Нито пък да избягат от наглия си поведенчески модел на властимащи, гъбаркащи се с безмълвния електорат.Пилците се броят наесен, обаче !

19

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че няма да осъдят протежето на Крадлив Фандък.Всичко е театър за пред материала.

18

Анонимен

преди 4 години

интересен търг, някой да се учудва как фирма А взима поръчката заради стриктни критерии и после печели фирма Б?а сега въпрос към многознайковците - как е определен критерия за поръчката и се изменя след това?