33

А защо

преди 4 години

Така не стана ясно дали е страдала от психично заболяване акушерката, а за онзи Северин убиецът на журналистката беше споменато, сякаш да го оневинят. Накрая ще осъдят акушерката и Северин с по 18 г. затвор.А ро**ката удавила бебето в реката защо я пуснаха дето имала още 5 деца????Българското правосъдие не го разбирам.

32

Само питам

преди 4 години

А дали видео записът не е монтиран с цел да се очерни дадена болница и да я затворят???С тия средства за усвояване на средства от болници, нищо не ме учудва. Никъде не се споменава кой е дал въпросния запис на полицията. Може бебето да се е родило с някакво увреждане и семейството да е в комбина с този дето е направил записа да измъкнат пари. 5 години минаха оттогава, а делото неясно.

31

лично мнение до 18

преди 4 години

Не оправдавам постъпката й. Просто смятам, че е откачил заради смените по 24 часа и трябва да е психиатрична болница, а не да й искате доживотен затвор. Бебето все пак е живо. При нормални условия на труд това нямаше да се случи. Ако така ги карат да работят, утре може друга акушерка да направи същото с друго бебе.

30

До 29 вяра

преди 4 години

Напротив задължават сестрите с по 24 часови дежурства, защото няма сестри. Работят пенсионерски на по две отделения, защото няма хора. Никой не учи за сестра от младите или направо емигрират малкото, които са записали тая специалност. Не я оправдавам, но вина има и болницата, заради тия условия на труд. Помислете ако вас накарат където и да е работите по 24 часа няма ли да се побъркате каквото и да работите?? За лудницата е.

29

те мида те нема

преди 4 години

за убииство придъса 5 година, за неколко шамара в състояние на афект 18 години ...демек по добре убивай отколкото да биеш

28

Вяра

преди 4 години

Никой не я е задължавал да кара 24 ч. и повече дежурство. Тя е искала и се е сменяла с колежки, за да излезе по- рано в отпуска. Срам и позор за мед. прфесия. Да гние доживотно в затвора. Горките хора, горкото детенце !

27

Вяра

преди 4 години

Само доживотен затвор за тая ***.

26

7

преди 4 години

Доживотен без право на замяна за мършата!

25

Анонимен

преди 4 години

Какво искате бе, кой избира тези измамници да ви управляват ? Като не можете да разберете, че ви мамят на всички избори не гласувайте бе ! Впаст - само от крадци и измамници, съд и прокуратура - просмукани от корупция, здравеопазване - крадци и убийци, народ - овца....друга действителност не може да има в България !

24

Анонимен

преди 4 години

Разбира се за работодателят (т.е. робовладелецът), който я е принуждавал да дава 24-часови смени няма да има нищо, нали? Кой не скача е червен.

23

Анонимен

преди 4 години

Никол е ЖИВА и ЗДРАВА! Явно по- скоро родителите на Никол са получили по някой удар в *** им тикви, а не дъщеря им.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Полицията да дойде да те вземе, защото имаш намерения да убиеш тази жена и акушерка. А намеренията за убийство също трябва да бъдат наказани.

21

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВсички страдаме, никой не е застрахован от страданиетто. И сега какво, смъртно наказание ли да даде съдът на Емилия? По - леко ли ще стане на родителите? Ако въобще могат да се нарекат такива, защото майката предпочела личното си удобство и спокойствие пред това да бъде с детето си в къщи? А на Никол по - леко ли ще й бъде?

20

Анонимен

преди 4 години

Тоя нашия съд докато се размърда и вземе някакво решение, то детето ще стане абитуриент /на 18г/ - а тая акушерка няма да доживее да си чуе присъдата. Да ви имам съда ...

19

Анонимен

преди 4 години

Родители на Никол, НЕ бъдете чудовища, само заради болката ви към вашата дъщеря. Никол няма се радва, че има жестоки родители. Никол едва ли ще бъде щастлива, ако тази акушерка остане в затвора. Вие НЕ обичате истински дъщеря си. Вие сте егоистини. Едва ли ще възпитавате добре дъщеря ви, дано да не стане такова чудовище като вас. А относно Емилия, със сигурност тя съжалява за постъпката си. Тя е била преуморена, а и не забравяйте че тази болница помогна да се роди Никол.

18

Анонимен

преди 4 години

тука списващите, които смятат, че на тази и е малко наказанието, да видят детето дали е пълноценен човек, за да разберат, че си е опит за убийство, Никол цял живот ще срада... а тази след 18г (ако и ги присъдят) ще си излезе, да си живее живота...

17

Анонимен

преди 4 години

До Лично мнениетова че е преуморена по никакъв начин не оправдава побоя над току що родено, беззащитно бебе!

16

Анонимен

преди 4 години

А българският съд кога ще даде ДОЖИВОТНА присъда и затвор на проклетия кучкар, който чрез проклетите си ку.чета и п.с.ета кане корсо е убил Димитър?

15

Анонимен

преди 4 години

18 година за тежка телесна повреда ми се виждат много, но за това си има закони а явно аз не познавам законите, но в случая не разбрах какво стана с другите виновни и това е работодателя а очевидно това е по важно за всички които работят като информация.

14

Лично мнение

преди 4 години

Според мен тая жена е по-скоро луда и е за лудницата. Като я даваха по телевизията не изглеждаше да помни да е удряла бебето, а след 24 часови смени всеки ще откачи.Защо са я карали да работи по 24 часа???? Болницата си изми ръцете набързо с нея. 18 години затвор в България за умишлено убийство не дават даже на мутрите.Помислите само колко мутри са на свобода прегазили и убили хора на пътя. Други пък биячи с бързи кредити колко хора са пребили.Да виновна е, но е за психиатрията.