5

kireza

преди 4 години

Какви много насоки???Насоката е една - да се подготвят мислещи хора,които да овладеят знанията на живота....Всичко друго е насоки на сатанаила!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Хайде с тия посоки и модели, обясни ми как пожарникар стана премиер. Как физкултурник "шестак" с шест апартамента, как бивш партиен лидер хидроинжинер,.... Тия локуми ги разтягайте на децата за леко с ноЖ.

3

Анонимен

преди 4 години

Професията на бъдещето е селскостопански труженик, защото компютри не се ядат.

2

Анонимен

преди 4 години

За водещата не знам дали става, ама определено трябва да се смени образователната система, защото с тези дипломи (дето ги раздават под път и над път) си постоянен "клиент" на бюрата по труда, където само ходиш за единия подпис и да те унижават разни лелки, дето ги чакаш половин час да си изпият кафето !!!В най-добрия случай след завършване ще работиш не по специалността - някаква хамалска работа (за мъже) или сещайте се каква (за жени)...Чао загубени години .........

1

Моля

преди 4 години

Да смените тази водеща. Едва ли само на мен прави впечатление, че изобщо не е за телевизия. Мънка под носа си, прекъсва си гостите, повтаря им репликите(като ученичка). Това само част от репертоара. А гласа й изобщо не звучи добре в ефир.