13

Анонимник

преди 4 години

От компанията обещават да не използват личните ви данни ... рибенца, скоро няма да може да пръднете без да знае фбр

12

Анонимен

преди 4 години

За да се разплащаш чрез ФБ трябва да наливаш пари по сметките на тоя ученик от снимката а насреща той ще ти предоставя електронни пари които той може да си ги издава в каквито иска количества. Лично аз няма да се кача на бобслея на гимназиста. Има и друга опасност в момента в който събере примерно 1 трилион долара изведнъж ФБ може да фалира и да изчезне от мрежата.

11

Анонимен

преди 4 години

Всички чалгари (99% от световното население) ще минат на всичко което им предложи фейсбук, така че успеха ще е феноменален

10

Анонимен

преди 4 години

До MICHELIN UPTISГосподинчо там е работата че единствената валута която в близките 500 години няма да може да се манипулира е биткойна, защото в момента има 15 милиона независими контрольори които не се познават и не знаят кой къде е. Що се отнася до другите криптовалути на сегашния етап са по уязвими и при набавяне на достатъчна изчислителна мощност блокчейна им може да бъде манипулиран. Втората по надеждност криптовалута от манипулации е Етериума, но при нея има още какво да се желае.

9

Анонимен

преди 4 години

На теория всичко е много хубаво, но на практика има предпоставки за измама. Напоследък много банки говорят за собствена криптовалута. Всички опити се оказаха неуспешни поради една единствена причина. Предлаганата криптовалута не се контролира независимо от друга институция и поради тази причина винаги става въпрос за измама. Пресен е примера с Рипъл крипто валута от банка в САЩ. Обявиха че ще бъде 100 млн. броя но след като стигна цена от $3 издадоха още 100млн и цената се срути на 25 цента.

8

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Само се обаждат на един телефонен номер и избират две, три цифри. Забавят хеширането на ключ с 3 милисекунди. После всичко рухва от само себе си.Вие представяте ли си биткоин да стане разплащателно средство? IBM само това и чака, за да генерира за няколко часо трилиони дигитални валути. Всичко са подготвили отдавна. Дори имат бит коин библиотека. Майкрософт също!Банките ще спят и ще гледат как 10 ит фирми генерират милиони за секунди на техните супер компютри. После и другите ще почнат и в е

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Както спряха Н. Тесла?

6

Анонимен

преди 4 години

чао на банките

5

Анонимен

преди 4 години

Искат или не дъртитеее скоро няма да ги има и света, ще тръгне в нова посокаа. Едвали ще ви питат искате или не искате. Както и хартиените пари са навлезли някога, така и след 30 год всичко, ще е дигитална пара. Това е само началото и няма как да го спрат, колкото и да се мъчат.

4

Анонимен

преди 4 години

тая валута ще се ползва ли в даркнет-а? едва ли ... т.е. не е интересна :)

3

Zukaburger

преди 4 години

Поредния шиткойн ... Един е царя и той се казва Биткойн !

2

Анонимен

преди 4 години

Система от затворен тип, централизирана, не много по-различна от пейпал или всяка друга система за плащания, но с тази разлика, че този път ибей ще могат да видят не само какво си купил от тях, но и от други интегрирани системи, включително твоят социялен профил и цялата ти финансова история. Не мерси.

1

Анонимен

преди 4 години

Колко палеца трябва да дам, за да изкобая 1 монета?