27

Анонимен

преди 4 години

до 15 ти си полусвиняче дребно

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Чудесно ! Време е да се споразумеят и за България. Очевидно евроатлантизмът не ни влияе добре.Носи ни само бедност и римлянизация.Изчезваме като нация. Време е да се върнем в сферата на влияние на Русия.

25

Анонимен

преди 4 години

До 26 Анонименрано си се дрогирал беееееее !

24

Анонимен

преди 4 години

На запада - единственият му принцип е лицемерието.

23

Анонимен

преди 4 години

абе какви са тия тука викад да живее на чужда държава? Аз им викам предатели! Родината им е по- малко мила от другата държава! Дали си *** под наем!

22

Анонимен

преди 4 години

всуе товарищи напъни и на автора , и на троловете ви... иска ви се, *** ще пасете треваааа

21

Анонимен

преди 4 години

А олигарсите на ГЕРБ кога?

20

Waffen SS

преди 4 години

"..американският дипломат се отбил за четвърт час да си поговори с Влад Плахотнюк..."""Конституционният съд пък се събра и постанови, че предишните му решения са взети "под натиск". След което за има-няма пет минути отмени всичко, прието от него предния ден.""Толкова за независимост,свобода на избора,и за демокрацията.Просто "дребните "държави нямат право на независимост

19

панчо

преди 4 години

До Анонимен 11е и..?

18

бай ганю

преди 4 години

мина гладко и тихо за да може на по късен етап да се разрази бурята

17

Стамат

преди 4 години

Руски масон и западен масон. Има ли разлика?

16

Бай Иван

преди 4 години

Простите и кресливите много се активираха под тази новина, голям смях ;) !!!

15

Анонимен

преди 4 години

.НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, ДОШЛИ ОТ ИЗТОК, ОТ БЕЗБРЕЖНИТЕ РУСКИ СТЕПИ И КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!-Че защо стоиш в китна Тракия и край Синия Дунав, в Златната Дунавска равнина, под горда Стара планина, Рила и Пирина?Заминавай обратно ф кучия ГЪСС!Полурусняче...

14

Анонимен

преди 4 години

До Сата Н. 12Ти пък КОЙ си, че ще дранкаш "на нас ни трябва".....на тебе ти трябва една гьостерица, че после да те изпратят на училище, за да прочетеш малко история и ДА НЕ СЕ ЗАКАЧАШ С БРАТУШКИТЕ, ЗАЩОТО КОЙТО СЕ Е ЗАКАЧИЛ С ТЯХ.......ХАИР НЕ Е ВИДЯЛ!

13

Анонимен

преди 4 години

До Тео 10Яяяяяяяяяяяяяяяяяяя.......че ти сега ли падаш от дървото!???? ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ! Но знаеш ли КОЕ е най-важно за "малките"...........ДА ИЗБЕРАТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА! И ДА НЕ ПРЕДАВАТ КРЪВТА НА ДЕДИТЕ СИ! Това се наказва със забвение и даже изчезване от картата на Земята! И когато един потомък на Хан Аспарух се прави на пудел пред някакъв си джон смит...........това не само е недомислие, а тежкия грях на предателството!

12

Сата Н.

преди 4 години

Руснаците свиват уши, защото Приднестровието е загубено за тях. Приднестровието за тях вече ечемодан без ручки. Защо да не направят малко мили очи и за пореден път да заблудят западните будали, че могат да се договорят с Кремъл... На Западът единствената печеливша игра е постепенен конфликт с ниска интензивност за изтощаване на Просия. На Западът му трябва Украйна, не Молдова. Молдова и без друго вече не може да бъде руска. И Сърбия им оставете, трябват ни Грузия и Украйна.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Няма "създаване" на проруски партии! Те са ни вписани с кръвта на дедите ни и родното майчино мляко! И колкото и да се правим на "еуропейци"..............НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, ДОШЛИ ОТ ИЗТОК, ОТ БЕЗБРЕЖНИТЕ РУСКИ СТЕПИ И КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!

10

Тео

преди 4 години

Една статия, която в откровено циничен, но прям стил показва закона на джунглата на ниво държави. Малките биват потъпквани, без оглед на техните интереси и попадат под "правилната" сфера на влияние. Шансът за оцеляване е приспособяването, ако не се приспособиш - биваш изяден. Толкова е просто. Желанието на народа е в разрез с това, което е написано. Ясно става, че се случва това, което кажат големите. И не дай си Боже няколко ата да се изритат в някоя държава като Сирия, магарето го отнася!

9

Анонимен

преди 4 години

До Тотон 6Ха...........че то си е точно копие на това, което ще се случи и у нас след някоя и друга годинка! Само не знам НА КЪДЕ ЩЕ БЯГАТ НАШИЧКИТЕ олигарсета?????

8

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия 2Абе, я стига си цапал по всички сайтове, не ми стига диклафоса да те очистя! То бива мърлотина, бива, ама вече не се трае! А колкото до молдовския "преврат"....ами след 20 години ходене по акъла (условно казано де, къде акъл у джендърите!) видяха, че "еуропската посока" на Молдова, отказа и от руското сътрудничество и пазари ги доведе до ръба на пропаста! И сега позволиха да молдованците да си завият ПАК към Русия! Това, което след някоя и друга година ще направим и ние