26

Анонимен

преди 4 години

Нейде в храстите прикритиДебнат куки страховитиЧакат с палка във ръкаПлащане за хей-така

25

Анонимен

преди 4 години

"Особено внимание ще се обръща на водачите на двуколесни превозни средства"Това им е 7-мата акция тая година за мотористи. Един път не са ме спрели. Само гледат настрани, като чуят мотора. Интересно ми е дали някой моторист е бил спирам това лято? Или с тия изказвания за акции само се опитват да постигнат психологически ефект?

24

Гост

преди 4 години

Имам едно предложение- махнете КАТ и камерите до края на септември и който оцелее, значи е що годе нормален човек.

23

дооообре

преди 4 години

Нека проверят и кога, как, къде и защо команчите са си купили СУМПС-то.

22

Анонимен

преди 4 години

a v vazduha si farkat piratite bez nebesni knijki...

21

Анонимен

преди 4 години

Имате право да заснемете на видео всичко като ви спрат Най-малкото заради вашата сигурност

20

Анонимен

преди 4 години

КАТ пак ще имитира дейност, обявявайки, че ще засили контрола за част от нещата, които трябва непрекъснато да контролира. Вместо както обикновено да има един глобен на 200 хиляди нарушения за недаване на предимства на пешеходец на пешеходна пътека, КАТ ще глобява за едно на 100 хиляди такива нарушения.

19

...

преди 4 години

До Анонимен 13И мен са ме спирали, на центъра на село, въпреки че много добре знаят че живея в селото и ме познават по име ако не, то поне по физиономия и ме питат къде отивам :D Където си искам, там отивам, какво те интересува, така му отговорих и оня седи и гледа като изтърван, не знае какво да каже. Спират те и те самите не знаят защо те спират. След малко ме пита дали имам оборудване. Отговорих - дори имам и вериги. Посегнах да сляза и той вика "Знам, проверявал съм те, тръгвай". Смях бате

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Какъв котрол, кви 5 лева?! Ще ме дебне на пуст междуселски път да ме цъкне с 60 километра в час, а в града карат пияни на дръво и дрогирани с 200 километра в час и няма КАТ няма мат..... Това ли е контрола?!

17

Анонимен

преди 4 години

то контрола да беше за нарушителите, а те спират без никаква причина и започват да се чудят за кво да ти вземат 50лв, най-обичат пушачи на трева, понеже тестовете отчитат 2 седмици назад, няма начин да не те хванат в "нарушение"

16

Анонимен

преди 4 години

Бай *** трябва непрекъснато да се наблюдава и санкционира при всяко едно нарушение на ЗЗДП...

15

Анонимен

преди 4 години

Контрол и яки глоби...Само това ще ви оправи...

14

Анонимен

преди 4 години

То да бяха само тия с патладжанения тен щеше да е песен.....Новозахлебилите новобогаташи правят в пъти повече золуми.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз да попитам..... Овчите глави като няма за какво да се заядат и да си изпросят рушвет, пак ли ще ме питат къде отивам в 12 часа на обяд и пак ли ще ми търсят винетка в града?!

12

Анонимен

преди 4 години

Сложете камери на всеки метър и нема да има нужда да се кутате в храстите.Път може и да няма ама камери е важно да има ! - тука винаги каруцата се слага пред коня и после зле сме били. А не бе и откъде ще дойде добре като всичко е наопаки !

11

Анонимен

преди 4 години

Народа се изби по пътищата. А тия ще дебнат за скорост по хранилките и ще мерят колко ми е тъмен джама.

10

Анонимен

преди 4 години

Кви проверки бе ! - изпадаа ми пломбите по тия каруцарски пътища.

9

щастлив

преди 4 години

Много ми харесват коментарите. Отпускарски сезон и ония се разработили.. Ми кво правихте през цялата година? Същото. Колко от тия могат да надбягат гладен пенсионер!!! на 100 метра? Ама иначе пищят за заплатки. И? Къде е полицията? В храстите... При партийните си другари по стар пример. Шумкари долни.

8

Терсенето

преди 4 години

Голямо грухтене във храстите. Дано да не хвърлят фасовете по земята, и да подпалят пожари.

7

Анонимен

преди 4 години

ДЕБНЕ ! - а че пътищата са като в 17век прави ли им впечатление а някъде няма и път обаче табелата за винетка стои като паметник на глупостта.