23

Анонимен

преди 4 години

До Тонката Значи у секо село -Хипермаркети ? Браво ! Пък и демокрацията ни превърна в л а йномети ? За едно плюскане и тор ставаме .

22

нашествие има

преди 4 години

в Сирия масовите убиици обсебваха десетки хиляди с ясно видими обеми около тях спец наркотици и декодиране през нaрочно вградени нагло престъпни съоръжения в лични документи.Там масовите убииства се водят от нагли нашественици .Данни за тях има още от ликвидацията на палеозоя./the end of paleosoic eon/Има ги снимани как обсебват кораби на САЩ и NATO. Виждат се като големи балони около и над корабите.

21

Чортове се появиха

преди 4 години

Вчера засякохме черен масов убиец в управление на полицията в град в UK. контролираше чиновнички обемно проникващо .Вижда се по искривеното обемно поле около него. Ползва за проникване в сградата нов вид техника увреждаща inside сградите.

20

Чортове на снимката

преди 4 години

Пробва се нова техника за масови протести чрез черни масови убиици подържани сред хората с нарочно вградени съоръжения в холограми .черните масови убиици контролират всички на снимките с черни видими контроли в гръб до прешлена където прижените се закопчават сутиените .Експерти срочно да огледат вкл от високо къде точно са убииците. Да се видят и проникващите контролни лъчи в гърбовете на хората..това са така наречените "чортови убиици"

19

Чавдар Михов

преди 4 години

"Комунистическите лидери "се уплашиха", предполага синологът."***, би ли ми обяснила ко туй "синолог"? Или и ти не знаеш?

18

Анонимен

преди 4 години

в това няма съмнениедребния от кремъл пъхна чадъра в краварския *** китай му помага да го разтворикойто разбрал разбрал- ние пак ще сме на опашката

17

Веско

преди 4 години

И кой се интересува от китайските провинции и човешки права? Важното е да си вземем Крим обратно!

16

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоСъщото нещо трябваше да се случи и с България на времето - да стане час от СССР. Нещо, което за съжаление не се случиИз род, щи претъркам врата с тьп нож!

15

Анонимен

преди 4 години

Бих нарекъл предложените опити за анализи Сън в Лятна Нощ.Не сте слушали внимателно Государят Путин на ПМИФ.Той ясно обяви пред всички краят на неолибералния модел.Си Джинпин е негов съратник и напразно се надявате, че ще ви слуша вас.

14

Анонимен

преди 4 години

Въпросът с Хонконг е отдавна решен и не представлява интерес. Мислещият с три хода напред трябва да се вълнува от въпроса Ще бъде ли погълната скоро Африка изцяло от Китай?

13

Драго

преди 4 години

Абе, добре си беше живота тука по бай Тошово време. Само който не е живял тогава, не може да го оцени. Би било добре да се върнат тези (или подобни) времена.---- инструкций ----- спазвай добрия тон (без ругатни)- 1000 рубли за 10 коментара- различни имена от различни ip-та- плащане - всеки петък (след проверка от Генадий)

12

Бисер

преди 4 години

Виждам че тук сте все тесни политически специалисти но да попитам.. Някой направи ли си труда да се запознае от къде произлезе конфликта? Убиец който се скри от властите в Хонг Конг. И лично за мен е смешно, че след като една територия е под власт на друга държава, тази друга държава да няма права и спогодби за екстрадация на престъпници а едни други на хиляди километри държави да имат. След като имат проблеми с Китай то нека открито застанат срещу тях а не да се крият зад закон

11

раша наша

преди 4 години

До Тонката че сте далече от русия затова умирате бавно от глад и немотия и се палите живи от недостатък на финансофи средства ама това него разбирате господа продажници като бяхме с русия глад и мизрия нямаше това е факт

10

Анонимен

преди 4 години

Англичаните са ***, предадоха хората там. Долни ***.

9

бай Иван

преди 4 години

Как само си личи разликата в културата на Хонконг и осаналата част на китай.А тук на някои хора чавки са им изпили комунистическия мозък.

8

Анонимен

преди 4 години

Да. Китай го вдигнаха глобалистите,и никой не може да го спре.Целия 21век ще мине под негова егида.

7

До 4 коментар ЧИЧО

преди 4 години

Абе селски , това ,че ти си предател не значи ,че всички сме такива и искаме да сме част от бля**** Русия ! Русия на малкият пръст неможе да стъпи на България и българската история ! А това ,че сме на това дередже след 1944г. 9-ти септември е точно заради руският ботуш и червената алкохолизирана армия !!! Почети малко история преди да целуваш поробителят си драги ми *** !

6

Анонимен

преди 4 години

Не защото след това САЩ и Великобритани ще ги наритат.

5

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоКато гледам как са прокопсали *** много хубав щеше да е сега живота. Жалко че в България растат такива зелени тикви.

4

Анонимен

преди 4 години

Нещата в Китай никак не са цветущи както се опитва да ги представя ККП и нейният вожд другарят Си. Банковата криза *** на вратата с 33 трилиона долара дългове на китайските фирми и 25% от тях необслужвани на време. Това висящо състояние допълнително се нагнетява от митата на Тръмп който е сигурен че Китай ще клекне принуден от обстоятелствата.