5

Пич

преди 4 години

"Първият е мафиот, който я пребивал"Повече не ми се чете. Всяка жена, която се хваща с мутри не ме интересува, това е па рцал, който не заслужава внимание. Явно не се е отличавала с нищо от нашите чалгаджийки или т.нар. "моделки". Много моля тези жени да не ни се навират в очите. Поет била, актриса била, а всъщност най-оиокновен па рцал.

4

Борил

преди 4 години

Боряна, вземи изкарай курс по български за 1-2 клас.

3

Анонимен

преди 4 години

Колко е грозно и отвратително една жена да носи панталони и да се облича като мъж.Жена, която носи панталон е толкова некрасива, а и панталоните очертават нейните части от тялото, които би трябвало да бъдат прикривани ( единствено роклята и полата прикриват всичко) - половия орган и гъ.за са очертани; краката също (не крие несъвършенствата на краката).Много е трудно да се различи в ежедневието даже мъж от жена, защото и жената, за съжаление, носи мъжки дрехи ( панталон) и се държи като мъж.

2

интересно

преди 4 години

Винаги съм се чудела откъде идва израза "Да не съм богат като Вандербилт". Мислех, че е фиктивна фамилия, а то... истинска.

1

Анонимен

преди 4 години

Докарала е сина си до самоубийство а в статията я опявате тънко. Но какво знаем ние можем само да си мечтаем за толкова хаотичен объркан парти живот с низ от сексуални афери с известни хора. Най хубавото от живота викате а.. може и да ми се падне в следващия живот. До тогава само ще си кося градинката със скучното ми нормално семейство.