85

Стилиян Георгиев

преди 4 години

Дали пък Бойко и Гергов не са се договорили преди това предложение за 1 лев насред годината!? То и за "дупката" във Варна за 40 милиона лева има такова съмнение.

84

Мани

преди 4 години

Другари чорбаджии,бивши членове на бкп.Яжте си чорбата и внимавайте със суджука.Затлъстяването е вредно.

83

Ани

преди 4 години

Другари тролетарии: Сплотявайте се от всички стани и изисквайте справедливо заплащане на щетите които вашата съвест понася тролейки в полза на Българската Смешна Партия и тяхната председателка!

82

Ани

преди 4 години

Знаете ли кое е най-доброто в цялата история?Троленето в полза на КН струва пари на Москва и техния придадтък БСП.Ако я карат така, при тези цени на нефта, скоро Русия ще фалира.За

81

народа помни

преди 4 години

А когато Слави правеше референдум го подкрепяха. Явно всичко е лъжа и измама.

80

Ти да видиш..61075

преди 4 години

До Бай Петко 72 ? Бай Петко , не се бъзикай така с Гечев , да не се върне. Плашиш ни.

79

Цитат на Коритаров

преди 4 години

БСП = Българска Смешна ПартияКолко точно е казано !!!!

78

Г-жа Лъжа

преди 4 години

*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а сега се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...

77

али луя

преди 4 години

До Бсп е в будна кома..Герп умре.Бог да го прости.Мръсни духове се разхождат и смър..ят..

76

seira

преди 4 години

ВНИМАНИЕ!ОТВОРЕН Е ПЪТЯ, ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И УСТАНОВЯВАНЕ НА ДИКТАТУРА!НАРОДЕ!!!!!

75

do 72

преди 4 години

разбира се че точно гечев се справи с майдана който *** спретнаха на Виденов след като отказа да хрантути Отворено общество с шеф агента на мосад, израелски гражданин, служил в израелската армия др младенов. Така е когато откажеш да даваш от бюджета , от парите на данъкоплатците на сорос, директно те махат от власт и ти спретват инфлацийки и прочие бонуси за непослушните, а вие му лапайте на сорос оня малкия, не ни впечатлявате с плюенето си по бсп кадрите, много са ви неудобни знаеме.

74

yeee

преди 4 години

яко тролчета и плюене по бсп, бре бре , заработвате ли, днес колко?

73

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

72

Анонимен

преди 4 години

Лоша работа червените олигарси ще трябва да се бъркат по джобовете за да спасяват БСП от безпаричие. С партията ще се случи същото нещо което се случи с партийният им вестник Дума. Няколко години търсиха спонсор който да издава официалният им орган, въпреки че партията им е бъкана с мултимилионери.

71

ai ai ai

преди 4 години

я тук имало форум, че в дирбг е яка цензура - политическа цензура, ако си симпатизант на Корнелия моментално трият не успявам дори да ги прочета и бам изтрит, но тия с хвалене на стани-шефче стоят разбира се.

70

do 68

преди 4 години

е как са успели пък герб 10г на власт, че те бай тошо ще надминат по векуване, иначе герб газ пикаят заради БСП ТВ-то, сън не ги лови, добре че ме светна за ТВ-то,дано ми остане време да ги видя щом са за соца малко да си припомня хубавите времена.

69

Ами сега

преди 4 години

Славчо трифунчо-пъпеша/главата му е като пъпеш/ е в цайтнот-ами сега.......кво да приказва-ще видим.Какво ще каже за БСП-то ,че не еб.ват неговия референдум за 1лв-че .....................

68

yraaa

преди 4 години

а така герб бий по опозицията, никаква опозиция, само за нас да има, за нас цялата държава, затова ние на власт си икономисваме субсидията, а опозицията да мре, таман феновете им ще се изнесат и ще останеме само наш'те си хора - администрация, полиция, управници, и родата - за тях бизнеса.Браво бойко, спец си да громиш враговете, дето искат да те бутнат, стола е само за нас, не го давай.

67

Ужас

преди 4 години

Вчера гледах БСТВ , от.врат , напомни ми за социализъма , как се опитваха да ни промиват мозъците , за съжаление при много хора успяха .

66

xa xa

преди 4 години

че то на българина за какво му е опозиция, изядоха заедно с герб един по един де що опозиция имаше - от Атака 2009, през ОП, разни сдс-та, бсп и прочие щото по-хубави от мутрата нямали и съответно "анти-герб" не им трябва, впрегнали са цялата държава да дебне да не се пръкне нова опозиция, я някой слави, я някой друг, та да си векуват.Ми щом така иска българина нек си държи само герб, каквото народа каже, герб и само герб Ок. Ама ние за всеки случай сме отвъд Океана далече от таз "хубавиня" пък народа да си държи кой ще.кой ще.