91

Анонимен

преди 4 години

Турция и те свалиха руски бомбардировач който е тежък и трудно мневрен!Един вид си е голяма цел лесна мишена !Руснаците си извадиха изводи и от тогава винаги летят с ескорт от изтребители !Нищо сега си купуват С 400 !Мисля че ако Турция излезне от НАТО алианса се разпуска !Всепак турската армия е една от най-големите в алианса !

90

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияБезспорно американските самолети са най-добрите в света , неслучайно руските ПВО не реагираха когато американски самолети бомбардираха Сирия , нито един самолет не беше свален ! В Ирак същата работа , нито един свален американски самолет ! Американските самолети са оборуднави със секкрена и пазена в тайна сплав , която поема сигналите от радара ,но не ги връща обратно към радара , така американските самолети остават неуловими за радарите !

89

Добрият чичко Адолф

преди 4 години

Руснаците загубиха авиационния пазар на Индия. Индийците навреме се усетиха, че ги гъбаркат със Су-57 и се оттеглиха от проекта. Последния инцидент между Пакистан и Индия при който последните загубиха по един Миг-21 и Ми-17 окончателно ги убедиха във несъстоятелността на руското оръжие. Прехвалените Су-30 на индийските ВВС бяха обърнати позорно в бяг от Пакистанските Ф-16 и техните американски ракети АИМ-120.

88

Анонимен

преди 4 години

С 400 тогава нямаше в Сирия ! А С 500 триунф го имат само в Русия !Нещо не ти върви :)

87

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно възползваха се от това че в района имаше ако не помниш руски самолет в региона. среляха и избягаха а С300 прихвана руския и го свали !около 20 военни загинаха тогава !Ната На ху Й се ачупи да бяга до Москва тогава !!

86

Анонимен

преди 4 години

Су-57 (ПАК ФА: на руски: Перспективный Авиационный Комплекс Фронтовой Авиации Перспективен авиационен комплекс за фронтовата авиация) е 5-то поколение реактивен многоцелеви изтребител, разработен от ОКБ Сухой, за Руските военновъздушни сили.

85

Просто Адолф

преди 4 години

Проблема със С-400, 500....н-та степен е извивката на Земята или така наречения радио хоризонт. Затова израелците направиха луди руснаците в Сирия. Минават на бръснещ полет зад Голанските възвишения или Средиземно море като пози начин остават незабелязани от радарите. Следва бързо набиране на височина (8-10 км) откъдето пускат планиращи бомби със обсег 100 км. Следва спускане до под 1000 м и отново изчезват от радарите.

84

разумно мислещ

преди 4 години

Мисля ,че покупката на Ф16 блок 70 не е случайна ,а е по препоръка на Кремъл понеже България е сателин на Русия в НАТО ! Убеден съм ,че поне един от тези самолети тайно ще бъде разглобен на части и проучен от руски специалисти , които по този начин ще се стремят да подобрят качеството но собствените си тенекии !

83

Анонимен

преди 4 години

Рублата и юанът скоро щесрутят долара. Вече е взеторешение, има план и той се прилага в изпълнение.

82

Анонимен

преди 4 години

Нещо да споделиш за Ф 16 ?Германецо ?!

81

Анонимен

преди 4 години

Индийските военновъздушни сили потвърдиха, че един от техните самолети руско производство МиГ-21 е свалил изтребител F-16 американско производство на пакистанските военновъздушни сили.

80

Анонимен

преди 4 години

Имаще един адолф, много сиизпати от руснаците, че ицяла германия покрай него.Сега се ослушват какви ветровеще завеят откъм Москва.

79

Анонимен

преди 4 години

Миг 35 обновена версия на много целеви изтребител 4 поколение 2000 км обхват !Прочети и какво носи !Първия полет е 2007 година !От тогава са изтекли много води !

78

Анонимен

преди 4 години

Шамандуров е платен американскикорупционер - който се чувства излъганот такива, може и трябва да действа.

77

Адолф

преди 4 години

Добре че не се подведохме от внушенията на агентурната мрежа на Решетников и да купим скопеца Грипен. Със Ф-16 Блок 70 едно врабче не може да мине границата.

76

Анонимен

преди 4 години

Ще разберем кой какво може когато ни се запали чергата !Тога ще видим кой какво може !За сега само шляпане с пръсти по клавиатурата !

75

Анонимен

преди 4 години

Ето кой е Велизар Шаламанов !!Киев, а от 1998 г. е доцент по автоматизирани системи за управление. През 1995 г. завършва Военната академия в София. Освен това е учил в САЩ, Германия и в Европейския център за изследвания по сигурността Джордж Маршал. !Как да му имаш доверие ?

74

Анонимен

преди 4 години

Егаси логиката...Москвича е по-добър от Мерцедеса защото е по-евтин!

73

Анонимен

преди 4 години

привет от Германия Кой печели и кой губи ?! Турция определено губи от покупката на С 400 , защото никъде няма да използва тези ракетни системи освен за трепане на кюрди ! А вие печелите , след време дори ще пазите небето на Македония ,Румйния и др. балкански страни , пари ще печелите !

72

Анонимен

преди 4 години

Шаламанов е платен американски лобист !Това му е работата да ЛЪЖЕ !