111

Реалноста

преди 4 години

В малайзия към днешна дата от общо 18 руски самолета Су30МКМ годни да летят са само 4 заради калпавата неодговаряща на документите руска логистика и резерни части Самолета е доставен 2009 г

110

Анонимен

преди 4 години

В руската ти *** знаем че е забранено Олгински но пък кой ли брой руските въшлювци за хора

109

Анонимен

преди 4 години

Пилотите ще имат ли право да катапултират? Това е предателство на евроатлантизма и диверсия срещу американската техника и стратегическите ни цели.

108

Анонимен

преди 4 години

руски самолет едвали някой скоро ще иска да купи .След като Алжир върна Миг говете като негодни неодговарящи на характеристиките и крайно лоша и объркана логистика ...

107

Реалноста

преди 4 години

Офертата ще е 2,07 милиярда лева Около 128 милиона долара на самолет 1 към 1 със СловашкатаСъвсем нормална цена

106

Анонимен

преди 4 години

50 годишни щайги-голяма стратегия!!

105

Анонимен

преди 4 години

savsem viarno strategichesko e...utre kat vi padne po bg stara tradicia nekoi bg iztrebivatel v sofia, u svetovnite medii ste pishe savsem viarno che e padnal amerikanski bombardirovach v sofia v gradina kalina na bg pensioner pilot...a sveta ste si duma...taka im se pada na starite bulgarski komunisti ...

104

Анонимен

преди 4 години

horata edin telefon si kupuvat na izplastane i sled sravitelni oferti ot targovcite, operatorite, zastrahovatelite....a bulgar munchovcite cash ste si plastat...ama bulgaristan ima mnogo offshoren korupcionen dolarov cash i nema kade drugade da go plasira na efvrokontinenta...poneje ste e nujno dokazvane na proizhoda na parite, a Goranov kakvo da im kaje, bere dolari ot gorata na Stokholm li?!

103

Ф-16 Блок70

преди 4 години

За нашите условия този самолет е идеален. Това е многофункционален самолет, може да атакува както въздушни така и наземни цели. Електрониката му е същата като на Ф-35. Радара (последен модел AESA) открива танк на 50 км. Отделно поддръжката ще е много по-евтина от Миг-29 (един двигател) като ресурса на фюзелажа е 12,000 часа.

102

Анонимен

преди 4 години

Чудесно е че се стигна до тази както казва господин Шаламанов стратегическа сделка. Тя преди всичко е излизане от руската орбита и навлизане на България в орбитата на западния свят. Имам страхове че това правителство и този военен министър всеки момент могат да провалят сделката поради някаква причина която уж не ги устройва.

101

А

преди 4 години

Всеки е чувал поговорката " Мечешка услуга". Точно това стана със сърбите когато руснаците им "подариха" няколко изписани МиГ-29 в насипно състояние. Сега си скубят косите за стотиците милиони долари нужни за модернизирането и поддръжката им.

100

Анонимен

преди 4 години

Разбирам, нашите момчета трябва да летят на нещо в момента, но хвърлянето на грешни пари за поддръжката на Миг-29 според мен няма никакъв смисъл. Този самолет в цялата си история въпреки участието му в многобройни конфликти няма нито една въздушна победа!

99

Анонимен

преди 4 години

Бай Адолфе, ти си забравил какъв бой ти теглиха руснаците втората световна война и гледам, пак си изпълзял да бръщолевиш глупости.Я обратно там, от където си изпълзял. Ограмоти се и тогава може да се върнеш да ни пускаш своите глупости отново.

98

Анонимен

преди 4 години

Шаламанов: Купуването на F-16 е стратегическо решение, за мен и останалите клакьори, които ще получат % от цялата далавера. А за всички българи ще е голяма тесла тази нагъзена политика за източване на България, под предлог, че се укрепва отбранителната и способност.

97

Отново Адолф

преди 4 години

Последната ПР акция на руснаците е новината от онзи ден, че първите два МиГ-35 са били официално приети на въоръжение в руската армия. Всъщност тези "нови" самолети са първите два прототипа от 2015 сглобени на ръка и дялани с теслата. Цялото театро е за индийската публика където МиГ-35 участва в конкурса за 110 леки изтребителя. Един вид, ето самолета е напълно завършен купувайте, че не останаха.

96

Жалко

преди 4 години

Купуването на Ф-16 е решение на едно,ПРОАМЕРИКАНСКО , НАВЕДЕНО правителство от ПРОДАЖНИЦИ наКОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА

95

Просто Адолф

преди 4 години

Така, руснаците изгубиха Индия като пазар на оръжие. Китайците вече си правят почти всичко сами. Купуват само малки серии Су-35 и С-400 за ди ги разглобят на части и копират ако действително видят нещо интересно в тях. Руснаците се опитват да събудят интерес с разни ПР акции като изпращането на недодяланите Су-57 в Сирия (малко преди индийците да се откажат) и "приемането" на въоръжение на Миг-35.

94

Анонимен

преди 4 години

За Индия е ясно, там в следващите 20 години руски самолет няма и да си помислят да купят. Благодарение на руснаците в момента индийския флот е де-факто без изтребители. Летящите палубни Москвичи Миг-29КУБ се нуждаят от основен ремонт (включително демонтаж на двигателите) при всяко кацане на индийския самолетоносач. Самолета просто се цепи по шевовете защото не правен първоначално за самолетоносач където кацането всъщност е контролирано падане от 6 метра.

93

Анонимен

преди 4 години

СИрийците тогава имаха един панцер и С 200 !Подчертавам !След този инцидент руснците им докараха С 300!Лечи ти че четеш само български медии :)

92

Анонимен

преди 4 години

На луд ли се правиш ?Не помниш ли че имаше спогодба за не нападение на Руски обекти !Само сирийското ПВО стреляше и свали 70%от ракетите !Беше повредена пистата която я оправиха за 2-3 дена !