17

Анонимен

преди 4 години

Никъде в З.Европа от където уж"копират"закони не е платено здравеопазването, плаща се само в частни клиники и то с намаление който е здравно осигурен ! Имам две операции едната е на тазобедрената става,не съм платил и един сентимус,лекарствата ми предписани от лекуващият лекар са с 80 % намаление,за безработни са напълно безплатни ! Как така ви мамят толкова лесно е необяснимо,май наистина в тази държава народът се е превърнал в овца ? Навели сте се, чак вече лазите, нямате никакво достойнство !

16

Анонимен

преди 4 години

държавата е абдикирала от случващото се в здравеопазването, защото са некадърни, всичките ни управляващи са некадърни, а глупците са най-опасни, особено като са алчни

15

До 8

преди 4 години

Научи се да пише правилно! Какво е това секциУМ??? Жените раждат така, както те се чувстват най-добре и никой няма право да се бърка в това решение!!! Родилките настояват за секцио и това е тяхно право! ЯСНО?

14

Анонимен

преди 4 години

Я *** за три дена в европейска болница за един цирей, и покажи фактурата, пък да видим кое колко е!------по Европата работещите имат здравна ЗАСТРАХОВКА която покрива разходите за лечение.а в Бг вноската е 20 кинта която не стига даже и за тоалетна хартия.

13

Ф.С.В.

преди 4 години

--След дълбоко размишление и анализиране по ценоразсписа на болниците - стигнах до извода че -- обезглавяването е най евтино - има няма 50 --100 лв !!Има и по евтини екстри- примерно умиране в линейка докато я бутат 20 минути за да запали двигателя

12

Анонимен

преди 4 години

Ne e tragichno....kato obesite doktorite i sadiite i ste izlekuvani...kef cena niama...

11

КОКО

преди 4 години

ЛЕКАРИТЕ ДА ИЗДАВАТ НА ПАЦИЕНТА КАСОВА БЕЛЕЖКА ,ЗА ДА Е ВИДНО КАКВО ВЗЕМАТ ОТ ЗДРАВНАТА КАСАТОВА Е РЕФОРМАТОВА Е КОНТРОЛ

10

Анонимен

преди 4 години

Най-важното, което болниците не ви казват това е, че и всичките пари на света да се налеят в българското здравеопазване пак ще си доплащате.

9

до 8

преди 4 години

сега почти никоя не ражда по естествен път не защото ще и стане нещо а защото секциума е операция и гушкат пари изобщо изобщо като влезеш при лекар те гледат в ръцете какво ще дадеш

8

Анонимен

преди 4 години

Да роди като прабаба и на нивата и нищо няма да и струва.

7

Анонимен

преди 4 години

До ot kuhnqtaКухия си ти.Ми направи си болница и лекувай за 100 лева 3 дни.

6

Анонимен

преди 4 години

До от кухнятаТи май хич не си в час?За 100лв не можеш да намериш хостел за 3 дни, ти искаш 3 дни да лежиш в болница и квалифицирани лекари и сестри да се въртят около тебе денонощно. А и апаратура да има.

5

ot kuhnqta

преди 4 години

До бонгоКакто казах на 750 лв разходите са около 300На 7500 лв са около 3 000 лв. Около 40 % с ток-мок, вода -мода , заплати - маплати, персонал-мерсонал, парно-марно, лекарства-млекарства и т.н.Другите 60% се губят основно от злоупотреби , обществени поръчки и основно разбира се раздувки на изследвания и процедури. Други въпроси ,кухи?

4

Анонимен

преди 4 години

при капитализма е таканали скачайте срещу социализмавие си го избрахте

3

Анонимен

преди 4 години

VA VSYAKA BOLNIZA DOKTORITE SA ORGANIZIRANA PRESTAPNA GRUPA I OGRABVAT I DARGAVATA I KLIENTA-PAZIENTA.TE MOGAT SPOKOINO DA BADAT V ZATVORA ZA PRESTAPLENIETO,KOETO IZVARSHVAT PONE ZA 10-15 GODINI.

2

бонго

преди 4 години

До от кухнятаКак го сметна, че са 100лв.? Смяташ ли първо "хотелската част" /легло, сграда, амортизации, ток, вода, храна/, после идват изследванията, консултации, лечение...? А че там работят хора, които трябва да взимат заплати - лекари, сестри, санитари, администрация, техници, шофьори...? Я *** за три дена в европейска болница за един цирей, и покажи фактурата, пък да видим кое колко е!

1

от кухнята

преди 4 години

Значии за пътека от 750 лв за 3 дни, разходите реално са 100лв на ден, останалото си краде