23

Анонимен

преди 4 години

До ХххЧовека, ако се наложи би оцеля и без тревички, дръвчета и особено зайчета, но това в твоята секта няма да ти го кажат.

22

Ххх

преди 4 години

Без тревички,дръвченца и зайченца,човекът е загинала ,ама си много остър,че да разбереш

21

Анонимен

преди 4 години

До Бай Ставри"Малко население е и по-полезно за природата" - типична НПО секта простотия. Ще ограничим развитието на човешкия род, за да освободим пространство за травички, дръвчета и зайчета.

20

Анонимен

преди 4 години

ПРеди европееца е бил разумен прагматик, подчинява със сила другите народи, а тези които се правят на интересни се избиват. Сега при хипи-гей либерастията официалната доктрина е че сме длъжни да спасяваме света, всички си правят каквото си искат, а европееца плаща сметката.

19

Бай Ставри

преди 4 години

На демографския срив се отговаря много лесно с автоматизация на процеси и изкуствен интелект. Малко население е и по-полезно за природата. А тия дето се въдят безконтролно по Африка, Индия и подобни бананови републики - ограждаме ги със стени и ги оставяме да се оправят сами. Хранителните помощи за Африка - само до второто дете. След това ако искаш храна - кръц на тръбичките. Не може цял континент да чака на белия човек да го храни, Онгомбо само да клеца и да прави деца

18

Жо

преди 4 години

НАСЕЛЕНИЕТО на Земята е САМО 9 000 000 000!Ако човекът е произлязъл от *** преди 1 милион години и годишният прираст е само 1 % (разликата от родените и умрелите за една година се нарича ПРИРАСТ), то днес населението на земята трябва да е 10 на 27 степен или 1000 000 000 000 000 000 000 000 000 души!

17

борислав

преди 4 години

и какво ще стане,място има за всички.То сега цялото население на земята може да се събере в на площ колкото е северна България.

16

До 16

преди 4 години

Ще се дотътрят в Европа всички *** от пренаселените страни, защото ние тук не правим деца, защото дадохме власт и трибуна на социопати деграданти като феминистки, зелени талибани и т.н. Да се пишат такива статии е национално предателство, да се призовава българина да не създава деца в тази тежка е демографска криза, това е най-гнусната възможна пропаганда.

15

Маркс

преди 4 години

За ционистката мафия е важно да има повече потребители. Нуждата от работници с развитието на технологиите силно намаля. Защо мислите баба Ангела наблъска не само Германия, и целия ЕС с емигранти. Не ная и е ясно, че няма да работят, но щат, не щат ще потребяват. За увеличение на печалбата е нужно увеличение на потреблението. За производството си има машини.

14

Анонимен

преди 4 години

И какво ще яде всичкото това нещо? Особено, че в Африка са бедни, а храната поскъпва постоянно, почвите се износват от торене, горивата поскъпват и тн.

13

Анонимен

преди 4 години

По данни на ООН се очаква над половината от ръста на световното население между 2015 и 2050 г. да се дължи на Африка. Прогнозира се нейното население да се удвои до 2050 г., а до 2100 г. да се увеличи още два пъти.Познайте къде ще се дотътрят.

12

До 6

преди 4 години

Всъщност в Русия се падат по 1,75 деца на жена.

11

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят живите тогава, аз знам, че благодарение на Промяната на Радев няма да съм, идва и моят край скоро!

10

ку ку

преди 4 години

Аз пък мисля, че трябва такава организация, че да има повече деца само този, който може да ги издържа, а това за едно дете само мисля, че е валидно за извънредни ситуации, когато ще е зарината земята от сметища и хора, както във филма "Елизиум".

9

Анонимен

преди 4 години

До HahahaЧе антиваксърите са плиткоумни сектанти съм съгласен, но прираста на световното населения последните 3 десетилетия неприкъснато спада.

8

До 6

преди 4 години

Кой обаче ражда? Населението в развиващите се страни. Средно на жена в ЕС се падат по 1,6 деца, а в САЩ - около 2. В Русия бяха около 1,4-1,5 деца на жена в детеродна възраст.

7

баба ти

преди 4 години

Човешкият род ще изчезне поради съвсем други причини, а не поради намалена раждаемост, защото винаги ще има разни не дотам читави, дето ще се развъждат, аз имам конкретно предвид сегашния момент и считам, че това е нормално за масовия случай, а вие не обиждайте наред, като искате, раждайте си колкото щете, но си ги издържайте сами.....

6

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Подканвам , примиера Бойко Борисов да покани 1 милион африканци за работници в най-бързо развиващата се икономика в ЕС - Българската.Освен това , може и да се чивтосват с останалите тук във фертилна възраст самки

5

Анонимен

преди 4 години

Индия, Пакистан, Египет, Етиопия и т.н. да си решават проблемите сами, това не е наш проблем, при нас проблема е точно обратния, тежък демографски срив.

4

Анонимен

преди 4 години

До лилиАко беше нормално човек да има 1-2 деца, то човешкия род щеше да е изчезнал преди хилядолетия - със секта-простотия като твоята проблеми не се решават.