26

Radio Teror anti UK

преди 4 години

калибриращи масови убииства рповеждат терора бавно .. внимателно чести грешки са ..Мислят румънските малцинства за турско езични мюсулмани.. и им пускат клипове за такива хората иначе приветливи трудолюбиви се спасяват с родова охрана съхранена при повечето малцинствени групи в Европа.

25

радио терор има

преди 4 години

март познат бе обсебен за около три минути след пускане на личен смарт фон на музика .прониква черен масов убиец и обсеби човека. няколко дни с е опитваха д а убият негови съседи чрез него.Тероризирани с радио терор след няколко часа обемно проникващ силен шум биват доувреждани с кибер терор внушаващ убииства с взрив и налични оръжия вкл нож вилица бутилки чаши.проведен експеримент сред пострадали от радио терора пускан от терориска на власт в завод в UK е довел до убииство на румънец в кемп

24

Кибер терор

преди 4 години

Засечено е калибриране на техника з аобемно увреждане и обсебване на големи групи от хора.Ползва се дигитално холограмна звукова техника вкл ради терористична.Калибрират се обемно обсебващи пакети за различни етноси раси религии..След трайно звуково и проникващи радиационно холограмно увреждане следва обемно обсебванена големи групи от хора .Обсебващите се виждат ясно на снимките като летящи над групите същества..вижте ги как обсебват убиици в Сирия Радиото е ОПАСНО вредно вече

23

до тоя турчина

преди 4 години

Бе, какъв турчин си ти, бе? Кюрд! Един турчин никога такава глупост няма да напише. И сега какво? Ще се хванеш за ножа ли? Защото тия поне са се били. Вие се изколвате като пилците, които сте. Кюрди!

22

Свещен Гущер

преди 4 години

Нормално,шопскu ценностu

21

Ибрям Али

преди 4 години

Националните особенности на българите-напият се,пре бият няколко беззащитни жени,деца и старци и се чувстват велики,това не е държава,добре че съм етнически турчин,слава богу

20

Заралия

преди 4 години

Особености на соф-шопският етнос.

19

масов

преди 4 години

На колко метри питам ?

18

Анонимен

преди 4 години

На милиметри от съдебната палата масово масторбираха разни герберасти.После са изпразниха върху съдебната палата масово .

17

Анонимен

преди 4 години

Моля да се въведе гражданството отново.Не може някви селяни от намайната си да ми създават правила в столицата.Направихте от градовете големи села. . Не искам хора да ми правят кладенци пред блокаМакар и декоративни селски мотиви променят съзнанието на гражжданите в село ражданиКъм една носталгия по селските обичаии и нрави да са бият като хайдути ида крадат като такива.Моля напуснете столицата и трите оснновни града върнете се при вашти селдски корени и майки.М.д.т.с.

16

Махленска клюкарка

преди 4 години

Като чета коментарите тук и всички са възмутени от лоши шАфьори, хулигани, кучета без каишки, колела по витошка и т.н. Оставам с впечатлението, че форумците са най-праведните. Като излеза и само простотия виждам. Кажете къде живеете и аз да се преселя във вашия перфектен град. Или се замислете, че и Вие сте същите, като сбилите се-биете се по кръстовищата, предреждате се, вашето не хапе...схващате

15

Русофил

преди 4 години

репетиция за преврата на русофилитеХахахахахахахахахахаха, я напиши нещо повече за тоя преврат, че сега преди малко една мълния ми трясна антената и ми изгоря радиостанцията и не мога да питам Москва :)

14

Бай Иван

преди 4 години

Прилив на демокрация и евроценности пак ;) !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Това е било вътрешно партиен конфликт в герб !

12

Анонимен

преди 4 години

Постановка убеден съм.Живея в Суха Река впечатление ми прави групи от мускулести момчета от ромски произход (кафява кожа характерното хъхрене,анцунг на голо които обикалят на групички с желание да се бутнат в някой той да не им направи път или да им каже нещо и те да го пребият.Ушевите се правят че не ги забелязват или направо бягат от тях.Жалки са както винаги.Обмислям придобиването на някакъв вид огнестрелно оръжие в случай че някой от ромско-клошарският им клан реши да ме нападне.

11

Анонимен

преди 4 години

Не идвайте в София! Много е лошо! Ако можете, убедете и роднините си да не идват! Гордейте се със селата, в които живеете и не ги напускайте!Тук нямаме нужда от вас.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Да бе, как не :)

9

Наблюдател

преди 4 години

Да се бяха сбили пред районното по-добре.

8

Анонимен

преди 4 години

до 10 Че тя Варна лятото наброява 1 милион души с туристите, а София става 800 000. Муахахахах....Лятото кой град е село питам аз.

7

Анонимен

преди 4 години

Аз не живея на село. Варна и Пловдив ако наричаш села, виж си твоята кочинка от панели оъ соц а . Като мина покрай кофите за *** видя стари мебели от 39 та година ми става смешно. И не се надувай . Твоят корен и той от някое село произхожда. Не отговаряш на някой, който не Ви познава . Не може да ме обидиш на село.