9

barziq

преди 4 години

nemoje da nqma lichna karta,prosto nqkoi i vzima pensiqta i pomoshtite a tq gladuva i prosi,garanciq.

8

Анонимен

преди 4 години

До ЕгатиТвоите думи са живо доказателство, че промените в някои закони са належащи.Недопустимо е жена с такъв психичен статус и такова антисоциално поведение да решава сама дали да живее така, както на нея й скимне или да бъде под лекарски грижи и под контрол.Правилно е написано по-долу - опасна е и за самата себе си, и за околните.

7

Анонимен

преди 4 години

"Остава въпросът защо психичноболни хора все още се лутат по улиците без дом, без храна и без помощ."Защото никой не ги иска, нито близките им, нито социалните, нито държавата.

6

Егати

преди 4 години

Тази луда алкохоличка и наркоманка, с нейния приятел, тормозят района от години. На детската площадка дете не може да стъпи - счупени бутилки, повръщано, ***. От общината периодично почистват, но те за 2 дена пак пълнят площадката с *** от казаните. Вика на приятеля си, бие го, той куца и бяга. *** и пикае където й падне, налита на бой за забележка. За бира предлага ***. Не дай си боже някой да се опита да я изгони - пищи на умряло, убивали а, и раз ни добри хора, идват да й помагат

5

Анонимен

преди 4 години

Не може ли бездомните да бъдат приютявани в манастири? Това не е човешко, да се търкалят по улици и храсталаци, полудиви и в несвяст.

4

Анонимен

преди 4 години

Без егн, няма от къде да скубят касапите. Друго си е на слънчака, около всеки нуждаещ се от спешна помощ чужденец, кръжат по три екипа лешояди.

3

Щом еОсвидетелствана

преди 4 години

сигурно й е отпусната пенсия. Не е възможно да няма и адресна регистрация.Вероятно някой някъде взима паричките, които ТЕЛК й отчислява от нашите данъци, но не полага никакви грижи за нея.Такива случаи не бива да се оставят без последствие, а да се разследват докрай. Ако няма кой да се грижи за подобни хора или ако близките им не са добросъвестни, държавата трябва да поеме грижите и да не се допуска да се шляят без контрол и грижа. Такива са опасни и за самите себе си, и за околните.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

О БОЖЕ

1

Що за закони имаме?!

преди 4 години

Как е възможно хоспитализирането на психичнo бoлна жена да зависи от нейното собствено съгласие?!Тя не може да отговаря за себе си, след като е с такова сериозно заболяване и дори не си знае ЕГН-то.