8

Анонимен

преди 4 години

ДДС-то за пръв път се споменава в библията на всички комунисти, социалисти и синдикалисти - "Капиталът" на небезизвестния Карл Маркс. Тов е може би единствената свястна идея в тази книга и е основно перо в бюджета на всички съвременни бели държави.Не пипайте ДДС-то, другари и другарки! Ще съжалявате горко за този популизъм.

7

Анонимен

преди 4 години

Откакто *** спечели титлата "Мис Лъжа" се отвори вакантно място за мис и мистър Популизъм; Митето е сред многото номинирани, шансовете му почти като на мис Лъжа.

6

Анонимен

преди 4 години

Ами не е ли прав! Какво е това ДДС! За всичко даваш на държавата ... От къв зор!!!!Ние сме роби,. РОБИИИИИИИ!

5

Анонимен

преди 4 години

Ежедневно плащам ДДС при горивото. И всеки ден плащам между 5 - 8лв ДДС гориво. Може хляб да не ям но гориво сипвам за да работя. Беден човек ДДС не плаща.

4

Анонимен

преди 4 години

Този пък какво му стана. Вместо да организира трудещите се, да защитят по високи заплати, тръгна с данъчна политика да се занимава.Верно, че всеки се занимава с това което най малко разбира. Време му е да сменя попрището.

3

Марко

преди 4 години

Я па тоя

2

Анонимен

преди 4 години

И като падне дедесето, после откъде пари за пенсийки, телкаджиите, шапкарите, учители, социал на римляните, чиновници и всякакви, които са на държавна хранилка? Може би от тройно повишение на данъците на народните врагове програмистите, частниците чорбаджии изедници и от данъците на колите и апартаментите.Лесно е да се се правим на големи народняци и защитници на бедните, но нещо другата страна на уравнението не е обяснил как ще го изкара и откъде ще вземе парите, които да раздава на всички.

1

Влади Горканов

преди 4 години

Тук милиардче,там чилиардче-цял букет ще набера.И на щати и на щати аз ще да ги подаря./за непроизведени самолети/