5

тези връзкини учат

преди 4 години

да не се предоверяваме.Ако след първата токсична връзка не си направил(а) извода, че има разлика между физическото привличане и любовта и че любовта трябва да се заслужи, значи задължително трябва да проумееш това след втората такава връзка.Не успееш ли и тогава да си направиш такъв извод, значи вечно ще те използват разни безскрупулни индивиди, докато ти мине времето и си останеш сам(а). Но дори и тогава има опасност да те подлъже някой, за да ти вземе апартамента при бърз и неочакван развод.

4

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да разкара тази Михаела с глупостите и? А Днес.бг

3

Райна Бояджиева беше

преди 4 години

изключително нахална. Съсипа младостта на един от най-перспективните гимназисти, като успя да му стане гадже, причаквайки го по улиците. Беше по-висока от него, бяха смешна двойка. Пробва номера "Бременна съм" точно когато през април ни оформяха успеха преди абитур.бал. Майка му я разобличи- не е бременна, излъгала го. За да го отърват от Райна,техните го ожениха веднага след казармата за друго момиче. Не потръгна, разведоха се. Райна като конска муха с нахалство подлуди още няколко семейства.

2

Анонимен

преди 4 години

Учат ни, че любов няма и всичко е пари.

1

Анонимен

преди 4 години

Когато жената почне да сондира за червени флагове у един мъж, това вече е червен флаг. Жената хамелеон дълго може да си крие флаговете.