23

Анонимен

преди 4 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТ: Както вече казах...няма по-голям разбирач от българина и по-жълти от китайците!

22

Анонимен

преди 4 години

Българите имат навика да коментират без изобщо да разбират за какво иде реч. Ако живеете във Ванкувър, Канада повечето от съседите ви ще бъдат от така наречените Хонгконски банани-привидно "жълти" отвън но "бели" отвътре. Нищо добро не очаквайте от тези и англо-саксонските им безсмислени протести!

21

Анонимен

преди 4 години

Месинджерът на ФСБ Телеграм наистина е най-безопасен за терористите извън Русия. Чеченците които са имали неблагоразумиуто да го ползвали смятат че бил много опасен.

20

Анонимен

преди 4 години

Си Дзипин: Танковете да дойдат.

19

Анонимен

преди 4 години

"безопасни сайтове като Telegram"Да, и Ислямска държава там си намира и обучава бомбаджиите. Безопасен е.

18

Анонимен

преди 4 години

Дали пък така наречените "протести" в Хонконг не са продължение на обявенета търговска война на САЩ срещу Китай????Що се касае за "младата и радикална младеж" в Хонконг... да си спомнят площад Тянинмън.псИ краварите, и китаезите хич "не са цвете за мирисане".

17

Totenkopf

преди 4 години

Онова *** Гочето няма ли го, нали уж живееше там, край пристанище Виктория.

16

ай сиктир

преди 4 години

До привет от ГерманияОнзи България беше изтъргувана от Чърчил на Сталин зад гърба на любимите ти американци така, че не всичко се е случило само заради руснаците.

15

Топ 3 Диктатори

преди 4 години

1. Бо Тик Вун (щото и Ноционална Гордост)2. Ким Чен Ун (щото и САЩ трепери от Него)3. Си Дзин Пин (щото заличи 40 години политически и икономически реформи в Китай и се провъзгласи за Император до Живот)

14

Анонимен

преди 4 години

"За първи път бях напръскан със сълзотворен газ. Сълзи се стичаха от очите ми неконтролируемо.От какво се оплакваш, това е демократичен начин за разпръскване на протести.

13

привет от Германия

преди 4 години

След втората св. война България нямаше шанс да бъде разделена на две , едната чост под руски ботуш ,а другата под американски ! Съдбата е била против българите и цяла България остана под руски ботуш ! Ако България беше разделена на две , тогава тази част под руски ботуш щеше да мизерува както всички други под руски ботуш , а другата част под американски ботуш щеше да благоденства както всички други под американски ботуш ! Българите от рубладжийската част щяха да емигрират в другата страна !

12

до 13

преди 4 години

Като за начало Хонконг не е Провинция в Китай, от там насетне глу постите ти съвсем губят смисъл...

11

до 13

преди 4 години

Хората в Хонконг не са Китайци, никога не са били, Кантонският език и Култура нямат много общо с Китай, още по-малко с Комунистически Китай!!

10

пецата

преди 4 години

Крьiм Наш-Хонконг Наш!

9

привет от Германия

преди 4 години

Хонконг е единствената провинция в Китай в която има демокрация и икономическа стабилност благодарение на англичаните ! Хората там въпреки ,че са китайци ще направят всичко възможно тази провинция да остане отделена от китайските комунисти-рубладжии ! Където има рубладжийство там трева не никне ! Източна Германия беше много по-бедна и нямаше никаква демокрация в сравнение със западна Германия ! Северна корея е пропаднала и мизерна държавица в сравнение с южна Корея ! Мизерията е при рубладжиите

8

Анонимен

преди 4 години

Тия кретенчета що не взимат пример от нас... не мога да си го обясня това?

7

Трансатлснтически

преди 4 години

Димократичните медии нямат равни на себе си в промиването на мозъци.

6

Свещен Гущер

преди 4 години

Чайна ще изсмуче ресурсите на Хонконг и ще национализира всичко.Англианите изляха милиарди там и затова е целия този зор да се докопат до имотите и капиталите камунагите за да може да си вземе Си апартамент на последния етаж и да гледа всяка сутрин изгрева...

5

Анонимен

преди 4 години

Вместо да хабят скъп сълзотворен газ ще ги бият, докато се разреват.

4

Анонимен

преди 4 години

Радикализирали са се по фейсбук и интернет. Използват ислямистки месинджъри.