138

Анонимен

преди 4 години

Отдалечаването от пияните азиатци е най-доброто, което мое ни се случи. Радващо е също така че намаляват и скоро ще са под 100 млн.

137

Анонимен

преди 4 години

Турция купува 100 модерни самолета със стелт технология F35.Ние купуваме 8 самолета без стелт технология F16 видели първи полет през 70те години на миналия век (кога бай тошо е бил млад и на власт още).мммм добре ли е това ?!???

136

До 149

преди 4 години

Вие във Съветския съюз така ли правите? Давате подкупи на депутатите за всяка сделка. Колко подкуп трябва да платиш да ти прекарат телефон в Россия?

135

До 148

преди 4 години

Шматка, личи си че не си бил отличник в училище. Конгреса определи тавана на сделката а не цената на конкретните самолети, оборудване, въоръжение, поддръжка и т.н. От нас зависи какво точно ще поръчаме, с какви опции но до максималния таван одобрен от Конгреса.

134

шматка

преди 4 години

Защо ам.парламент определя цената на сделката.Те могат да разрешат износ на спецпродукция но не и да слагат цена.Това то прави производителя.

133

РЕФЕРЕНДУМ !!!!!!!

преди 4 години

РЕФЕРЕНДУМ . ХАРЧИ СЕ ПАРАТА НА ХОРАТА, ВСЕ ПАК.... ТЕ СЪГЛАСНИ ЛИ СА НА ТЕЗИ УСЛОВИЯ? ТА НАЛИ СМЕ УЖ ДЕМОКРАЦИЯ???? ЗАЩО НЯМА РЕФЕРЕНДУМ?????????????? ??????? ????????????? ???????????????????????????

132

Анонимен

преди 4 години

Вова и султана ме съмняват, че нещо заговорничат зад гърба ни. От американците не ме е страх със тях няма какво да делим. Но виж турци и руснаци там имаме много история.

131

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Африн е планина :))) Хамериканците бяха построили бомбо-устойчиви бункери - с дебелина на стените над 2 метра ( турците с новите си бомби - турско производство ги направиха на решето ), турците в Африн избиха толкова терористи , колкото САЩ не успя в Сирия и Ирак взети заедно :)))В момента Турците държат - всички планини и в Сирия и в Ирак :))) а останалите са на равното и голото - при сериозна атака имат 30 минути живот:)))

130

До 132

преди 4 години

Малко да те поправя. С-400 по официални данни "вижда" на 600 км но по ПРАВА линия. Но заради извивката на Земята всъщност е много по-малко, казва се радио хоризонт. Значи ако самолета лети ниско под 1000 м височина реално могат да го засекат едва на 60-70 километра и то ако няма някакви планини пред него. Затова американците и руснаците имат летящи радари, за турците не знам.

129

Анонимен

преди 4 години

Всяка трета джамия в страната ни е построена чрез поругаване на църква - извадени очи на икони на светци, замазани с мазилка. Пристроени минарета... Избити свещенници.

128

Анонимен

преди 4 години

Пак искат да ни преебааат хамериканците. Ама наще са виновни, начело с войводата са се навели здраво. Или търсят нещо подхвърлено.

127

Анонимен

преди 4 години

Села в Лудогорието, Родопите, Варненско, Поповско, които приели исляма ходят до църквата си или до разрушените и основи по доноси са били нападани, мъжете избивани а жените предавани в харемите в робство. Насила завлечената в харем жена или момиче вече не можела да се върне в къщи, дилемата била сексробиня или смърт като вероотстъпница от исляма. Заблуден Барак Обама твърдеше че исляма е рилигия на мира...

126

Анонимен

преди 4 години

Турция с псевдо армията си колко месеца или години и трябваше да превземе разрушения сирийски град Африн?

125

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ядосахме американците :))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААХамриканциииии, живеете в 60-те години на миналия век :))))И затоваще загубите всичко :))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААА

124

Анонимен

преди 4 години

Според ислямското право шерият, християните са държани постоянно в подтиснато и унижено положение, пет века с цел принудително склоняване да приемат исляма, днес заблудените албанци празнуват поислямчването си като някакво освобождение от турско робство. Цирк! Ако е свобода насила да ти сменят вярата здраве му кажи! Дилемите дънъци до дупка или ислям, бедност или ислям, смърт или ислям...

123

Анонимен

преди 4 години

Ето това е кратко и ясно османското присъствие. Робството в империята е прекратено едва с фирман на султан от първата третина на деветнайсти век само няколко десетилетия преди освобождението а потурчванията са си вървяли до самото освобождение. Просто никой не се е съобразявал със забраните за религиозна принуда от султаните започнали от 1834 година.

122

Анонимен

преди 4 години

Друга форма - турчин насила завлича мома в харема си и започва да я турчи, бой, без храна, каже ли детето за да спре тормаза че приема се вика ходжата обявява му се за правоверна жена... по самите турски документи бащи са карани макар и взели детето си да го върнат под смъртна закана в харема, често с режшение на турския съдия - кадия, където християните нямат прово даже да са свидетели в делото, каквото каже турчина това е обявявано за истина.

121

Анонимен

преди 4 години

Една от най-долните схеми за приемане на исляма е следната - на военопленници и осъдени на смърт, ако приемат исляма стават свободни. Дрега - законен е приемат на ислама, казват ходжите, ако турчин започне да души християнин и онзи рече, пусни ме приемам исляма, тогава е било в реда на нещата. И после длъжен да носи ислямски дрехи, да не дружи с близките си. За децата еничари е добре известно...

120

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Какво общо имат мюсюлманите с Ф16 :)))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААко имаш впредвид Турция - те имат 240 броя,и то модернизирани с турски компютри и електроника, турски бомби и ракети - умни :)))Имат пълен контрол над тях и винаги могат да ги модифицират и упгрейтват :)))Имат и около 100 турски въоражени дрона,50 турски нападателни хеликоптера, около 1000 броя военни летателни апарата :)))Вече и С400, и HisarНашите Ф16 винаги ще са на прицел от С400 - радара е 600 километра

119

Анонимен

преди 4 години

Всички бейове от Търновско са християни и са потомци на старите ни болярски родове на тези по-страхливите, предпочели фес пред ятаган. Неслучайно белите български турци в огромното си мнозинство не мразят българите а тези като Хюсеин Хафъзов злобата им свети в очите. Още европейските пътешественици пишат, че турците с български произход носят фес, а азиатските диваци чaлма.