24

...

преди 4 години

Ха, чоевечетвото като цяло се дели само на две! А именно хора и задни части(пиша го така защото ще го цензурират!) Някой задни части след мноого ритници могат и да станат хора, но това е рядкост! Лошото в случая е че хората много лесно могат да станат задни части! И другото лошо е, че съоношението на едите към другите е 1/100 за хората!

23

факт

преди 4 години

За жалост, омразата към евреите и цинманхалите, никога няма да бъде изкоренена от човешкото съзнание... Една оцеляла муха през зимата- милиони през лятото!"- лозунг от социализма за борба с преносителите на зарази, в случая - мухите. Всички пътища водят към Рим. Правете обич, а не война. Който не работи, не трябва да яде.

22

Анонимен

преди 4 години

Все едно, че не са се усъмнили. Да не би всеки ден да са претърсвали само тази болница. Голяма тъпня.

21

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОтиваш в Рим, виждаш болницата, снимките и т.н. като не вярваш. Немците и тогава и сега са *** като гьон. 1% от нацията им става за нещо, другите са аборигени.

20

Анонимен

преди 4 години

Това е един от най-тъпите сайтове!Ако нацистите са невежи, какво остава за червените ***, по-долно ниво от неандерталците!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Синдром на Кох??? Ужас! Неграмотност до шия!

18

Анонимен

преди 4 години

Хърбърт най-вероятно е Херберт, ама нейсе! Заради смачкания английски всичко смилате на кайма. "Потурчиха " ни за 50 години по стария османски модел. С пари. Който си смени името и вярата, плаща по-малки данъци.

17

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е допуснал само една грешка и тя е, че се е заиграл с СССР, преди да довърши това, заради което немският народ му е гласувал доверие. А именно- да изреже гнусният тумор, който както и сега е унищожавал Европа. Гнусното, лихварско племе сега се е развихрило особено много, но нищо, ще им се намери нов Хитлер.Колкото до статията, то тя е чист ФЕЙК. Сто % няма нищо вярно в нея. Немците по онова време са били умни и не са пасяли трева. За разлика от сегашните с плюшените мечета и страпоните.

16

Дедо

преди 4 години

Айде,айде...Скоро четох,че тия "богоизбраните",искали да вдигнат бройката от 6 на 10 (ДЕСЕТ) милиона!*** ние не сме глупави и ЧЕТЕМ,а еврейска пропаганда(Хистори,Дискавъри и Натионал) НЕ ГЛЕДАМЕ!

15

Дойчо Велчев

преди 4 години

Преместих доста спонтанно!!

14

до tamada

преди 4 години

Сабат Шабом! Мазал тов!!

13

tamada

преди 4 години

Хърбърт Кеплер се казва Херберт Каплер, понеже е немец, а не англичанин.До Анонимен 2Не казват, че са намерили 1200 евреи в цял Рим, а че са депортирали 1200 от гетото. Всъщност са арестували 1260, от които евреи са малко над 1000, останалите са освободени. Рим по това време не е на Мусолини. Той е арестуван още през лятото и Италия капитулира през септември. После немците нахлуват и много евреи от Рим бягат на юг към съюзниците. Италия е на немците, а освободеният Мусолини е само марионетка

12

Синдромът Т

преди 4 години

Статията е чудесен пример, че невежеството може да бъде полезно не само веднъж, но и при всеки удобен случай.Важното е дозите да са прецизнии да се дават редовно!

11

НПО Цветна Дъга

преди 4 години

Който не е Жендр е АнтиСемит!! Също трябва да сте Вегани и Зелени, затварящи АЕЦ-и и Деиндустрализиращи родините си!

10

Светата Библия

преди 4 години

1 Солунци 2 глава:Юдеите които и Господа Исуса убиха... на Бога не угождават и на всичките човеци са противниЧетете Библията, там и Истината и Пътя и Живота! Иначе, Юдейте ще Ви дозатрият!!

9

Давид Грийнблат

преди 4 години

Г0й време е за сън, а и без друго утре модераторчете е наш човек и ще ви изтрие и блокира всичките!! Айде, че трябва да работя по уйдурмите за Иран, щото Персийците са смъртен наш враг!

8

до 10

преди 4 години

да, а ако някой г0й се провъзгласи за богоизбран му казваме, че е луд! и го подлагаме на клинично лечение!! шиксите, обаче, са проблем, надигнаха глас срещу другаря Уайнщайн, но във Талмуд, ясно е казано - да насилиш шикса е не само позволено, но свещено!!!

7

Моше

преди 4 години

Самото усещане да си богоизбран е върховно.

6

Ари Голдберг

преди 4 години

Честита Ханука, братя! 30 шекела за всеки богоизбран!!

5

Бонго

преди 4 години

Тия мършоци не спряха с фантазиите за чифу*и