4

Анонимен

преди 4 години

До 30+Това, което си написал(а) за чувствата и страстта е вярно.Но за другото грешиш - във физическия си аспект сексът е една чудесна гимнастика, която мобилизира всички мускули на тялото. Колкото по-често го правиш, толкова по-стегнато тяло ще имаш.

3

30+

преди 4 години

До 60+Само че, сексът не е гимнастика. Прави се със желание, чувства и страст, както казахте. Ако чувствата вече са изчезнали, секса няма да помогне на връзката. Превръща се във физзарядка и нищо повече!

2

60+

преди 4 години

А също така и липсата на секс във връзката!?Млади хора,никога,ама никога не забравяйте за интимността в семейството,между мъжа и жената,тя е огънчето,което поддържа пламъка?!Дори и да поизтлее любовта,важно е да го има желанието,чувството и страстта!?Спре ли сексът,свършва животът и остава силата на навика,принудата,необходимостта в очакване на края?!Онова там-менопауза,андропауза е само за излишни и ненужни обяснения,оправдания и извинения!?Движението е живот,а сексът неговата философия!!!!

1

Ако ходите у дома

преди 4 години

развлечени, несресани, оригвате се и пърдите в присъствието на другия.Шегата настрана. неловкото мълчание е обезпокоителен знак. Още като деца забелязвахме, че когато сме заедно с някои от другарчетата си, можем и да си мълчим без да се чувстваме напрегнати и без да ние скучно. можем да седим на оградата на двора и да зяпаме по улицата или да скитосваме из махалата без и дума да обелим. Това означава, че си намерил приятелче, което ще остане такова за цял живот. Всеки го знае от личен опит.