124

шматка

преди 4 години

78 души екипаж!!!!То влак да беше..

123

Бай 100ян

преди 4 години

Вместо да се поклоним пред Руснаците също и Америкянците ,че благодарение на жертвите които са дали в името на прогреса ние живеем мързелив технологичен живот, ни ги оплюваме в провокативни статии .Прогреса е по ценен от хиляди животи !!!!Защото от него зависи оцеляването ни като вид !!!Можете само да им целувате краката на тези мъже!!!

122

Анонимен

преди 4 години

Кое точно кара Ачиле и Джовани да мислят, че руснаци изчезват в дълбокия Космос?Постоянно повтарящ се сигнал SOS?! Задължително човек ли трябва да го подава?

121

Боби

преди 4 години

До Totenkopf"През 1960-година, една от ракетите на Съветския съюз се запалва при излитането. Умират 78 души от екипажа."ИсториятаРакетата аварира на стартаКомандващия Ракетните войски за да покаже че "не е опасно" сяда на столче буквално до ракетата. Екип техници работят по първата степен която е дала дефект.По някаква причина се запалват двигателите на втора степен и буквално изтърбушват първа степенСледва взрив и 78 човека намират смъртта си в огнения адВтора подобна авария в СССР няма

120

Боби

преди 4 години

Защо това което пише в статията не може да бъде1. Влезте във всеки специализиран сайт за космически ракети и там ще видите следните данни Товар на БОР(Близка Околоземна Орбита), Товар на ГОР(Геостационарна Околоземна орбита) и колко товар може или не може ракетата да ускори така че да напусне орбита на Земята2. Ракетите Семьорка-Съюз могат да изведат на БОР 5-6т на ГОР около 2т3. Ракетите с които се пускат междупланетните СССР станции са ПРОТОН първи полет 1965г нито един пуск няма с хора

119

Totenkopf

преди 4 години

"През 1960-година, една от ракетите на Съветския съюз се запалва при излитането. Умират 78 души от екипажа." Голяма ракета е била, много екипаж, хахахах, малоuмници ***, *** не спирай да ни забавляваш.

118

вик

преди 4 години

Нещо много на платено мирише. Що за фантазия- 1960 г руснаците изстреляли ракета с 78 души екипаж. Това и в момента не се случва. Драги журналисти пишете истината. Омръзна ни от платено *** статии . Бъдете обективни и дайте колко инциденти има при други държави. Например САЩ , но не ви стиска.

117

Терсенето

преди 4 години

Сталин и Хитлер са ***, за тия навремето е трябвало да се организира боксов мач. *** гадни излъгали милиони.

116

Анонимен

преди 4 години

"СССР размазал Хитлеризма..." явно толкова ти стигат историческите познания. А и да не говорим, че до момента в който Хитлер напада СССР, Сталин и Хитлер са първи приятели с амбиции да разделят света.

115

Чукча писател

преди 4 години

Екипажа, та екипажа.. Има се предвид 78 човека от екипа,наземния, разбира се!Ама нали просто трябва да има за какво да си чешим езиците....

114

Анонимен

преди 4 години

СТАЛИН ИМАШЕ ЕДНО ПРИЯТЕЛЧЕ-ХИТЛЕРБОЛИ ОТ ИСТИНАТА А

113

Бб

преди 4 години

Мухаахахахххаааахааааааахххаааа

112

Анонимен

преди 4 години

СССР=РУСИЯ=ПРОВАЛ+УПАДЪК+МИЗЕРИЯ

111

Анонимен

преди 4 години

До 114СССР РАЗМАЗА ТОТАЛНО ХИТЛЕРИСТИТЕ А САЩ СЕ ОПИТАХА ДА СПАСЯТ ХИТЛЕРИМА !БОЛИ ЛИ ОТ ИСТИНАТА , СОРОСЧЕТА ?

110

Анонимен

преди 4 години

Умират 78 души от екипажа. - МДДДДА ; АМА НЕ СА 78 А ПОВЕЧЕ , И НЕ СА "ЕКИПАЖ"А ИНЖЕНЕРНОТО ЗВЕНО СЪЗДАЛО РАКЕТАТА.ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА ТОЗИ ЕКИП СИТНОТО ДЕБЕЛО ТАВАРИШЧЕ ХРУШЧОВ ГИ ИГНОРИРАВИКТОР СУВОРОВ ГО Е ОПИСАЛ(РАКЕТАТА Е С ТЕЧНО ГОРИВО ПОНЕЖЕ РУСНАКА Е ***)

109

Чукча читател

преди 4 години

"Умират 78 души от екипажа." Страхотна, феерична дописка.

108

Анонимен

преди 4 години

СССР НИКОЙ НЕ Е ПОБЕЖДАВАЛХИТЛЕР САМ СЕ ПРОВАЛИА САЩ ОТЪРВА РУСИЯ ОТ ТОТАЛНО РАЗМАЗВАНЕ - ЖАЛКО....

107

dodger

преди 4 години

егати фалшивите новини. Поне се постарайте да изглежда достоверно - ракета със 78 души екипаж -хаха. Всички жертви са известни и не могат да се покрият, защото космонавтите са били героизирани и имената им са известни дори и на децата.

106

Анонимен

преди 4 години

Жертвите са доброволни войници и семействата им получават пенсии.

105

Терсенето

преди 4 години

Някакви келешчета бяха закачили на дрон, фенерче със формата на люкове на летяща чиния, беше излязъл целия квартал. Да посреща извънземните. Отсрелях го и се чувствам като спасител на родната си планета.