24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНВО да заснемат сериал! Антируски!цяла Русия е един постоянен филм на ужасите и пpoстотиите. Родните *** уж много го харесват, но не искат да участват в него.

23

Анонимен

преди 4 години

Турция може да закрие за американски кораби достъпа до Черно море

22

Анонимен

преди 4 години

За разлика от американците, които обявяваха предварително всеки полет и после ги подигравахме с отлагането на полета, великата съветска държава ни уведомяваше, че е имало изстрелване и полетът протича по план.

21

а за Чернобил

преди 4 години

няма ли да има статия, да разказваме спомени от Чернобил как сме рупали радиоактивни марули и сме марширували под чернобилския радиоактивен дъжд на първомайските манифестации и после сме се раждали със 6 пръста?

20

Анонимен

преди 4 години

До УМЕНИ така да е.Какво лошо има?В статията си пише, че е имало голям интерес от други хора. Някои от тях - богати. Сигурно са си намерили спонсори. Когато се види, че има талант в тебе - спонсорите са най-лесното.

19

Кривондел

преди 4 години

Изцяло в духа на социализма би било не само да експериментират, пращайки хора, но и да покрият жертвите.Тъй като някой цитира HBO, явно намеквайки за Чернобил - СССР е признало общи 31 жертви на аварията. При над половин милион ликвидатори и хиляди, чистили покрива на централата до отворения реактор. Нито един миньор, копал тунела, не е обявен за жертва. Ни един прибрал се и умрял от радиацията не е обявен за жертва.Това е манталитет.

18

Анонимен

преди 4 години

F-35 се оказа, че не може да лети със свръхзвукова скорост за дълго време което го прави уязвим и на практика сваля цялата стелт защита. Самолетите са върнати за доработка, но не се знае колко ще струва, междувременно целият проект излезе над 1 трилион, а самолетът още не може да влезе на въоръжение защото постоянно дава дефекти, продават го само на васали като Полша.

17

Решетник Нинов

преди 4 години

Браво другаре, Всички на амбразурите, че тия хамериканци не спират да ни атакуват. То не беше Чернобил, Курск, а сега и космоафтчетата ни подпукаха. Къде е Кирчо космонафта? Баща му го търси да го бие?

16

Българин

преди 4 години

През тези години САЩ дават много повече жертви в космоса. Както и последните им две совалки - Колумбия и Чаленджър.

15

Анонимен

преди 4 години

Да бяха сложили някой партиен функционер вместо горкото животинче.

14

Анонимен

преди 4 години

"Наричат ги "изгубените астронавти".""...според Съветския съюз, част от полетите, в които са загинали техни астронавти..."Според мен няма термин руски астронавт, винаги са си били космонавти!

13

Анонимен

преди 4 години

Взривилите се американски ракети и кораби не ги споменаваме важното е да има за лошите руснаци лоши статии.Надминават е Гьобелс, но сте и жалки.

12

Анонимен

преди 4 години

По принцип от Италия започваха всички провокации, както и престъплението и манипулацията с папата... просто Италия беше с комунистическа партия навремето- първа политическа сила. Не втора и не трета, а първа! И беше важно всички провокации и манипулации да започват като спагети филм белким фане декиш и ударят по комунизма в италианските глави. Няма лошо да се бориш с комунизма, ама поне сега да се обяснява ясно...

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Турция е първата космическа сила :)))))))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

10

ганьо

преди 4 години

78 души екипаж а? звучи доста нелепо.

9

УМЕН

преди 4 години

Чували са квакане на жаби от чинията със спагети. Така става то - две обикновенни момчета изчисляват доплерови ефекти в бункери натъпкани с апаратура. Това което западната пропаганда ни спестява е че зад тях е стояла финансово и технологично цяла Италия със силната си тогава икономика и индустрия.

8

Анонимен

преди 4 години

СССР е един голям ... провал.Ако не беше така, още щеше да го има.

7

Анонимен

преди 4 години

Ох горките комплексирани русофили като настъпани почват да пискат веднага хахах

6

Анонимен

преди 4 години

Другари, да браним честта на СССР от вражески атаки. Ураааааа

5

Нищо сериозно

преди 4 години

Пореден кьорфишек. По това време САЩ и Русия са засичали всяко изстрелване на ракета. Ако е имало изстреляни руски ракети американците щяха да знаят и отдавна да са го публикували.