8

Анонимен

преди 4 години

София ще е град-държава до 20 години.

7

Сашо

преди 4 години

всички се местите да живеете в София, как очаквате общината да смогне? В цялата страна с изключение на няколко областни градове се затварят ДГ и училища, а в София не достигат! Ами тъпчете се още малко, пък чакайте нещата да се подобрят със смяна на кмет!

6

Анонимен

преди 4 години

ФАНДЪКОВА не те искаме за кмет, не ставаш, съсипа я тази столица.

5

Анонимен

преди 4 години

До ясли 4Бягай в Дуйсбург или където и да било в Еуропата да ти гледат децата!Нали ти така казваш - тука ПФУ!, а там УАУ!Хайде изчезвай по-бързо заедно с ***, че чистенето на кръвта още не е приключило, а пък ние искаме да си овардим децата от такива като тебе!Свят голям и друм широк - чупка!

4

ясли

преди 4 години

Ужасно е положението с децата от 1 до 3 години. Няма кай да ги гледа! Хората масово са принуждавани да ги дават да частни ясли, където цената започва от 450 до 1000лв. И говорят, че майчинството е най-продължително у нас! Ще е така, защото няма кой да гледа малките българчета. Предлагам да ги пратиме на кметицата, защото можеше с пари то ремонта на Графа да се направят няколко ясли. Проблемът май е драматичен с яслите!

3

Анонимен

преди 4 години

Тази няма ли да подаде най-накрая оставка и да се маха? Писна ми от лъжите й.

2

V

преди 4 години

Народа изчезва а ние инвестираме в средно и вишо кетапостроене .Инвестициите трябва да се пренасочат от нищоправене към нещо правене. Език може да се учи дистанционно ,а основа на образователната система трябва да е основното ,а не средното или вишото кетапостроене за да може с много народна пара да се стига до малко знания и почти никакви умения ;) Трябва да пенсионираме герб и бсп ;) само така ще намалим обществените разходи и ще се произвежда продукт срещу парите .

1

Анонимен

преди 4 години

отече