208

Анонимен

преди 4 години

"всички честни, искрени и безкористни социалистиТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА, НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА

207

Тц тц

преди 4 години

Убива ли ти обувката биби?Да няма камъче я провери....или като разбра че няма оставка и ти се стричи дъвката!

206

Анонимен

преди 4 години

*** и Милиончева ще погребат БСП

205

Комунист оставка

преди 4 години

Не дава!Освен ако не го изнесат с краката напред или дрОгарете му не го обесят като враг с партиен билетТакива са обичаите на таз шайка

204

Така е ..

преди 4 години

Нямам спомен Борисов да е искал оставка на някого от БСП.

203

Анонимен

преди 4 години

Бойко не си избирай лесни теми.. ! Хитрец покажи колко си мъж и политик спецялно те следя по един въпрос не съм доволен от направеното до тук по въпроса

202

123

преди 4 години

Слави Трифонов ще прави партия и ще се тества през есента, очаквайки да вземе супер много подкрепа и да отвее системните играчи

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 209Да властва,щом му е кеф.Ще му подсегурим *** и Гинко билоба.

200

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим Борисов ще властва още поне петнадесетина години. Гласовете са му сигурни, опозиция няма, ако се появи - ще бъде купена или бита с методите на Борисов. Така че - няма за какво да си говорим, освен да се подготвим психически , да заделяме по някой лев за черни дни - че то гакива ни чакат и да си пожелаваме да сме здрави, че в болниците .... не е за приказка.

199

Анонимен

преди 4 години

До избирателРазсъждение на щатен патеричи *** на ГЕРБ - Славев Трифонов, вашата учиндолска партия се показа със сервилното интервю от идеала ти за политик Слави на Бойко на народа му омръзна от патерици. Не Корнелия не е еднаква с Бойко, а е по-п и ч от него и то в пъти.

198

Анонимен

преди 4 години

След две години партия ГЕРБ няма да имааа. Итова ще е прекрасно, защото това е партията на инфлацията, която превишава нарастването на доходите с малко но завинаги. С коалицията си със СДС показаха коалиционна култура със символа на крадливата приватизация СДС

197

двоен мутростандарт

преди 4 години

Кои технологии? Гледайте подзаглавието, технологиите на Цветанов ли ...Спомнете си оставките на Темунужка Петкова, Делян Добрев приети ли са или не?

196

Аз знам

преди 4 години

До Да допълня...И КО КАТО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ ???? МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ИЛИ ИМА НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ !!! НАПРАВИ НЕЩО ПО СЕРИОЗНО !

195

Аз знам

преди 4 години

Е КО, ДА ТИ НАПРАВЯТ КЕФА ЛИ ? ТАЯ ВЕЧЕ СВЪРШИ !!!

194

оставен

преди 4 години

Я им покажи как се подава оставка!

193

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 191 От 5 г. съм пенсионер и никога не съм гласувал за БКП / БСП дори по Живково време.

192

Костов

преди 4 години

А Този на снимката ще се реши ли за постоянно как да бъде - с брада , или гладко обръснат. Че иначе мяза на пъпчасал абитуриент, който не знае как да се докара на гаджето си. Не е сериозно за създание, което скоро направи 60 години???

191

-

преди 4 години

Това НЕ МИ Е премиер!Това е 10 годишно недоразумение в историята на България!Една жена би се държала по-достойно! Комплексиран е отвсякъде и му личи!Краят му никак няма да е позитивен - никак! Злините които нанесе ще го преследват с поколения!

190

Анонимен

преди 4 години

До избирателА кой е небита карта?Ти ли?Колко ти беше резултата на евроизборите?

189

Ала-Бала

преди 4 години

Бати Бойко този път не успя с машинациите си! БСП не се продава! Народът я покрепя. Борисов се крепи на зависими, платени и заплашени хора! България има нужда от истинска лява партия, а не от сателити на Борисов!