8

Анонимен

преди 4 години

Бяхме в Женевското езеро по време на бурята и беше като филм на ужасите, не го пожелавам на никой!Бурята започна 5 мин след 16.30, и ни връхлетя с така сила, че Капитана на корабчето успя след 1 час да ни върте на брега, тъй като поради силнияг вятър и вълните, които се появиха вследствие на това не можеше да обирне посоката на движение. Беше смесица от вятър със невероятна скорост/по късно разбрахме, че е бил 110 км/ч /,градушка,дъжд и гръмотевици.

7

нн

преди 4 години

Ало, такова чуда до сега не се помни. Стахотно работи се случват. Природата не можеш я надхитри. Човека удари приподата, но тя ще му го върне стократно и то се вижда.

6

Анонимен

преди 4 години

Нали можете да четете става въпрос за тези които са родени преди 1989 година щото родените след 1989 г. сричат. Та за тези които знаят да четат да прочетат последният пасаж от Библията и да спрат да се чудят що така бе Миме. За тези които сричат ще кажа че в последните дни преди свършека ще стават чудесии като тези за които става въпрос в статията. Това е предзнаменование преди свършка и преди идването на Божият Син. Но няма да се плашите ако сте живяли по Божиите Закони.

5

....

преди 4 години

Краят наближава.!!!

4

???

преди 4 години

Какви бури? Аз съм сега на плаж в Сицилия и си е жега. Няма чалга, няма бетон на плажа, а плажът е 120 метра широк там, където съм аз и няколко километра дълъг. Храната а адски много и хубава.

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Да е, плаж, жега, бира кожен рак и тн. Забавлявайте се.

2

Анонимен

преди 4 години

До Е,Добре, че цивилизацията се е развила до ниво къдет "господ си знае работата" вече не е достатъчно за хората да разбират света около тях...

1

Анонимен

преди 4 години

За сметка на това тук е повече от лятоооо хахахах пълна жегаа бирааа плажжжж