11

Анонимен

преди 4 години

Най-много да ни глобят, че няма убийство. Също трябва да се изясни кой точно шиптър, и дали не е по-подходящо използването на множествено число в случая.

10

Анонимен

преди 4 години

До 11 принципно си прав.Само че има два вида свастика с лъчи наляво и надясно в Индия от където произлиза даже понякога ги маркират като стрелки за да е сигурно че е правилния символ.Правилния или както ти го нарече прави добро е с лъчи надясно в Индия го има изтипосан къде ли не.Като знак за здраве.Но същата тая свастика с лъчи наляво като тази на хитлер значи смърт и изтребление.За това внимават как я рисуват и с лъчи на ляво я има само на гробищата в Индия.Пък умника хитлер си я лепна знаме.

9

hhhhhaha

преди 4 години

Било повлияно от Сръбската чалга !! хахаха абе ей ... едва ли има ултрас който да се повлияе от чалгата Сръбска.. Не коментирайте неща които не разбирате

8

До 2

преди 4 години

Откаченият си ти не е Атанасов гостувал в една камара телевизии и сайтове и говорещ по теми както от спорта така и от политиката. В България е известен изразът" Тук свестните смятат за луди" и ти навярно знаеш кой българин е изрекъл тези. Тук луд изкараха и един Волен Сидеров с хиляди статии, много книги, ТВ предавания, художник със собствена галерия, музикант свирещ великлепно и на барабани и част от музикална банда.

7

Анонимен

преди 4 години

Свастика сама по себе си в превод означава "прави добро". Това че я е взаимствал Хитлер за своята пропаганда не променя смисъла и.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма такава държава Косово кой я е измислил триполовите ли.

5

привет от Германия

преди 4 години

"Това не е чист расизъм в класическия смисъл на думата. Става дума за балкано-махленски национализъм, който заслужава анализ..................................................Не е вярно ! Не търсете оправдания с балканските нрави и манталитет ! Аз лично не съм чул турски фенове или фенове на друга балканска държава да обиждат по този начин ! Това си е чиста българска простащина ,която няма нищо общо с Балканите !

4

vlady

преди 4 години

Дивият арнаутски башибозук има голям принос в реконструкцията на Стара Загора както и в други реконструкции и модернизации след потушаване на въстания в Османската Империя.

3

Анонимен

преди 4 години

Албанците не са раса. Нито косоварите. Косово е просто територия, а не държава, въпреки че е признато от де що има ционисти и паляци, включително България. Страшно е да си помисли човек, че и ние може са ди приимаме едно Косово - цяла южна и североизточна Бг е пълна с дюнери. Бог знае кога ще им скимне да искат независимост. И после развоя е ясен - натовски бомби, суверенна Хипер-демократична Република на Обединения Делиорман, призната незабавно от САЩ, Израел, Франция, Германия. Пази боже...

2

Анонимен

преди 4 години

Като не могат с "футболни аргументи", ще тpeпат шиптърите с лозинги.

1

Луд

преди 4 години

Тоя жив ли е! Мислех, че след *** на ЦЦКА си е заминал, а той още се пени!