36

Август Траян

преди 4 години

Не разбрахте ли бе Българи, най-вече от селата, че големата ви далавера с Гърция на море е ялова! Колко години чакате на опашки на Маказа и другите като нещастници! И Бойко Ви каза- Ходете на нашето черно море! Ама в Гърция *** да се изфука! Ходя си само на с.Лозенец, хубав хотел и спонсорирам България....А със здраве "гръкомани".

35

До 35

преди 4 години

Истината е много болезнена, нали Патладжанис Малякизменис!

34

Анонимен

преди 4 години

Никога курортите по времето на соца не са били пълни и достъпни. Имало е 10 хотела логипно че няма и как да е било пълно. Бяха си празни това може да се види и на клипове правени по него време. Изобщо неможе да става и дума за сравнение със сега. Особено и с развитието на Самолетните компании в момента и абсолютния трафик на туристи в цял свят.

33

Гостенин

преди 4 години

Каква Уганда ,всяка сутрин е същото на границата между Франция и Люксембург въпреки че няма проверки.Хората искат да работят или да почиват там където е по хубаво.

32

бежанци от черномори

преди 4 години

а какво зн има броя на гръцките полицаи, нали и без това работи само единия контрол, па нашите тикви като видят, че няма достатъчно гърци, да отидат и да им помогнат по-бързо да прекарат колоната ... и без това тоя контрол там е абсолютно фиктивен ... минавали сме с чужда ЛК, просто защото ни ги бяха разменили при връщането на едни лодки.Двама гръцки митничари си говорят:- Ии гледай Ставрос, безанци от церноморието!

31

House M.D.

преди 4 години

И откъде имат пари да ходят на екскурзия в Руанда и Уганда, та да направят сравнение?

30

до един

преди 4 години

Абе , Чиче, ти хубаво че си за 4 часа на бг-морето, но виж помисли защо хората са готови да бият път до Гърция за да се порадват на тяхното море.Аз лично предпочитам един полет до Валенсия за стотина евро, още 200 за спане и кеф.

29

Анонимен

преди 4 години

На теб ти харесва сега повече от тогава ли??Бил ли си роден тогава и имаш ли представа какво беше на слънчев бряг?Всичките ни курорти бяха много по добре и по достъпни.Не случайно беше пълно с чужденци.А ти си дрънкай

28

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 47 Не само да върнем красивия вид на соца , ами направо да си върнем соца. Това искаш да кажеш , нали? Ех ти !Ама няма начин.Мечти.

27

Анонимен

преди 4 години

Това че 1000 човека са събрали по някой лев за да идат за ден на море богатство ли е???Разбира се че е беден народа, иначе щеше да ходи за по две седмици поне.

26

Анонимен

преди 4 години

Пълен бойкот на окупираното от мутри и невежи черноморие.Да взривят бетона и да върнат красивия вид от соца . Отдавна претовариха канализацията и унищожиха природата , а и отдавна ги няма кадрите от Балкантурист и тох .Всичко е мизерия на нашето море.

25

Тръба

преди 4 години

Народа е беден и гладен, няма какво да яде!

24

Активист на БКП

преди 4 години

Видяхте ли ???Гърците правят съкращения и икономии ,а ГЕРБ раздуват щатовете заради техни активисти...

23

До Елин хомофакис

преди 4 години

Нр1 Биеш рекорда по пропуснати години , от първите 7 ти ги няма.

22

Гражданин

преди 4 години

Всичкото село тръгнало плаж, алооооооо, кой ще копа тиквите и доматите, я си стойте на село при прасетата, а на плаж - ей ви селския гьол, има и кал там, колко искаш, ще правите спа процедури.....

21

fact

преди 4 години

каза ви се: мутроморето има отлив на туристи. сички натам по магистралата на боеко. иначе - припадъци.

20

Анонимен

преди 4 години

На 2 км.от Кагитумба има един град. Казва се София. Ако това е причината за сравнението, добре, иначе дойде сезона и се почна пак голямото епимено.

19

венци

преди 4 години

Аз си реших проблема, построих си вила и басейн на обезлюдено място. Зад мен гора а пред мен безкрайни полета, низини котловини. Заградил съм със естествена растителност. Само от гоогле ърт може да се види. Там си почиваме със семейството. Най-близкото село е на 7км.

18

Па да стоят...

преди 4 години

....има самолети,има влакове. Иска четене. Ама нали сте Е вропейци, всичко знаете от самото си раждане. ХЪй вани

17

Анонимен

преди 4 години

Обиколката през Илинден-Екзохи е съвсем минимална, не разбирам, какъв *** трябва да си всеки уикенд да се набиваш, като копие на такава опашка?!?!?!?