20

Аре стига бе!

преди 4 години

А меню да им даватм оже би като в Пепи, с големи цветни картинки и храната да се готви от Мастър шеф на момента? А сервитьорите с бели ризи, строени в редички?! Това бг-мама си е диагноза, ей! Стига вече, бе жени! Слезте от луната или там където се намирате! Яжте си гадната чия, но не ни натрапвайте храната за кокошки!

19

Анонимен

преди 4 години

МАЙКАТА КОЯТО ТВЪРИ, ЧЕ ДЕТЕТО И С АЛЕРГИЯ КЪМ ГЛУТЕН НЯМА АЛТЕРНАТИВА ЛЪЖЕ- ОТ ГОДИНИ ДЕТЕТО СЕ ИЗСЛЕДВА- МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ В РЗИ, ПОСЛЕ ДИАГНОЗАТА СЕ НОСИ В ОБЩИНАТА, А ОТ ТАМ ИЗДАВАТ ЗАПОВЕД ЗА БЕЗГЛУТЕНОВА ДИЕТА, КОЯТО СЕ ДОСТАВЯ ДО ДЕТЕТО В ЗАТВОРЕНА КУТИЯ. БЕЗГЛУТЕНОВАТА ХРАНА Е МНОГО СКЪПА. МИСЛЯ, ВИЖДАЙКИ С КАКВО СЕ ХРАНЯТ ОТ МЕНЮТО МАЙКИТЕ МОГАТ ДА ГО РАЗНООБРАЗЯТ КОМПЕНСИЙРАЙКИ ЛИПСВАЩОТО В НЕГО ВЕЧЕРТА ИЛИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

18

Божинката

преди 4 години

ае да ядат филии с мас, родителите ко са праят на ударени ... навремето са мухали само мазнотии, сланини и мас ... безглутенови ...а после ги водят уикенда на макдоналдс ...

17

Анонимен

преди 4 години

Никакви безглутенови храни, веганщини, халалщини, кашерщини. Децата ни трябва да растат добре хранени и да ядат храна за бели хора. Стига с извращения.

16

Това е нонсенс

преди 4 години

От менюто недоволни , а от тиквата - доволни ...?!

15

Ъ?

преди 4 години

Защо с моите данъци трябва да се прави безглутеново или каквото и да е изчанчено меню на отрочетата на разни бг-кокошки? Като искат нещо по-различно да си им готвят вкъщи. БГ мамите незнайно защо считат, че щом са се размножили и всички са им длъжни. Така ги подкукуросват майките им, че едва ли не някой друг трябва да им издържа скъпоценното сополанче

14

до Анна

преди 4 години

Да Ви кажа, бройлерите се отглеждат при по-добри условия, прасетата също, следи се за кв. м., щастливи ли са и т. н. Децата по над 30 в една стая, в която се яде, спи, играе, учи.... с основно оправдание" но... нали са приети, кво мрънкате"... определено бройлерите са за завиждане....

13

123

преди 4 години

Едно време като ядяхме пържени филии,мекици и кюфтета бяхме здрави.Сега много здравословната храна е отвратителна на вид и на вкус, децата цял ден са гладни и като ги вземат се тъпчат с пакетирани ***.Едно меню в стил"домашно на баба" е много по-добре от превзети вегетариански и псевдополезни менюта

12

Анонимен

преди 4 години

София. Места в градини и ясли няма. Държавна 60 лв, частна - 800 лв. Не мисля, че основната дискусия трябва да е затова дали да има вегетарианско меню. Вдигнете таксата на държавните, плащайте по-добре на персонала, вдигнете качеството на грижата

11

Анна

преди 4 години

Гнусните детски градини са място, което децата ненавиждат и където се държат с тях ужасно, чакайки денят да свърши и някой да ги вземе. Честно казано ми е все едно с какво ще хранят децата, само да не ги правят задължителни за посещение. Децата имат нужда от сигурност и спокойствие, а не от бройлерно отглеждане.

10

В

преди 4 години

Каквато и да е храната в градините ,тп тя е 100% по-добра от чипсовете ,зрънчо, и други болклуци с които храните децата си.В парка като ги раьхождате и забавлявате ,едно дете не съм видяла с плод в ръка .Да не говорим за бабите как тъпчат внуците когато им ги оставят в съб.или нед.Тъй че за кражбите от персонала сезирайте други органи.Но трябва да има вегетарианско меню, безглутенов хляб.Има начин.

9

Анонимен

преди 4 години

Тия с частните детски градини и пържоли, да не пишат. В общинските детски градини не дават пържоли.

8

Анонимен

преди 4 години

Който не му харесва, да си гледа детето вкъщи. Големи мрънкалници се навъдихте- храната, това, онова...Едно време бабите ни все в ясли са раснали сигурно . Сега кифлеещите майки гледат да захвърлят детето някъде, че да им остава време за кафенце, за обиколки из моловете и тем подобни.

7

Аноним

преди 4 години

Ами айде тия с претенциите всеки ден да пращат децата си с кутия храна, няма да има вечно недоволни.

6

50 год

преди 4 години

Ние имаме внучка на ок. 2,5год и най-големият проблем са заразните болести в яслата, а не храната или персонала. Хората се опитват да е разнообразно и сезонно яденето, а децата ходят с удоволствие,...ако са здрави! Нашата кокона например, обожава боб, леща, пържоли и кисели сливи. Ако е на ясла яде разнообразно, даже и плодове..Яслата е във Варна и е супер

5

Анонимен

преди 4 години

Лелките дават по 3.00 лв. на месец, събират чиста храна и помия, и консумативи - веро, течен с.апун, салфетки, мокри кърпи, почистващи препарати - за 200 лв. Бедна ви е фантазията. Грешни са децата и гладни.

4

Анонимен

преди 4 години

Така си давате парите, децата нищо не ги ранат в детските градини и ясли. Готвачките крадат от продуктите, супа, промиена, без олио, само вода, тестаци с една тришка сирене или трошка салам, сурова баница, готовите кори неизпечени, вътре без нищо и т.н., не е за разправяне. А да не говорим, че лелките не слагат на децата това, което им се полага, ако има за следобедна закуска филия с топено сирене, дават хапка на децата, 1 филия на 4-5 делят, що остане за свинската кофа.

3

Анонимен

преди 4 години

Детската градина струва 60 лв на месец. За тази цена, това могат да предложат. Ако я вдигнат на 600 може да капризничите колкото си искате.

2

Анонимен

преди 4 години

Аман от родители. Да си ги гледат в къщи тогава или на село при баба и дядо да видим те какъв бахур ще им дават.

1

Анонимен

преди 4 години

Поетът е казал: "Киноата не стига, киноата е малко, деца"