442

МК

преди 4 години

бугарски фашистички татарски окупатори!

441

Анонимен

преди 4 години

С неграмотни,комплексирани и изостанали хора,каквито са северномакедноците,човек не може да се разбере.Името Северна Македония,разруши мита за древната"македонска нация" завинаги.Защото наследници на Алаксандър Македонски са гърците,а според вашата теория и всички народи,докъдето се е простирала държавата му,просъществувала едва 15 години,твърде кратко време,за да се създаде нация.Смях!

440

Анонимен

преди 4 години

С неграмотни,комплексирани и изостанали хора,каквито са северномакедноците,човек не може да се разбере.Името Северна Македония разруши мита за древната"мвакедонска нация" завинаги.Защото наследници на Алаксандър Македонци са гърците,а според вашата теория и всички народи,докъдето се е простирала държавата му,просъществувала едва 15 години,твърде кратко време,за да се създаде нация.Смях!

439

sms

преди 4 години

Безработния Сашо Тасевски няма да спечели нищо,освен две червени от УДБа.Тази статия е написана в фейсбук,след това е преписана от северномакедонски сайт,сред това а-я"Фокус" и чак тогава тука.Има много мнения,защото повечето търсят регистрации или влизане от фейсбук,а тука пишеш кода от долу и си готов.

438

Анонимен

преди 4 години

"Ауу",как ти беше името,Тасевски,че то Тито и Сталин,заедно с останалите"велики" сили създадоха Югославия,която сърбите направиха Велика Сърбия.В тази квазидържава,вие,"македонците",бяхте трето качество хора.Затова сърбите казваха за вас:"Що южно,то ружно"/грозно/.Сега обаче палачинката се обърна и "северномакедонците",в измислената си държава от 1992,и нация от 1945,създадена по заповед на Коминтерна,нямате какво да ядете,та се редите на опашки за български паспорти.С тях,малко да ви нахраним.

437

Анонимен

преди 4 години

Eй заради тоя секогаш ме е срам да си призная, че съм българин с македонско потекло.

436

Анонимен

преди 4 години

***.

435

Анонимен

преди 4 години

Те, македонците смениха държавата, смениха името.Кога ще сменят и езика? Че още ползуват български?

434

ДОРЧО

преди 4 години

Аз съм сигурен,че това е УДБАшка работа.Отдавна има индикации,че работата на комисията е зациклила и се чудят как да се измъкнат сухи от водата.Е ,няма да могат.Разлаяха кучетата и сега много ще прочетат по интернет за Гоце Делчев и без до искат ще се образоват малко.И ще се загнезди бучката на съмнението и ще ги човърка винаги когато се спомене името на Гоце.А то се споменава често в Северна М. Българите почти нямат вече сантименти към Северна М. и могат да им теглят една...

433

Анонимен

преди 4 години

Характерно за българена е да страни от бедните си роднини и да се отрича от тях!

432

Да

преди 4 години

Макета, немойте да се сърдите!От една тесто сме.То затуй и не можем да се разберем.Никой няма да спечели, ако се мразим.Ще спечелят други, ще ни гледат сеира.Ама ние и вие не.

431

Анонимен

преди 4 години

Само като чуя кодовата фраза за двете црвени и ми е ясно що за птица е човека и кой му плаща. Айде, Сашко, сега ке ни кажеш колку пати си плащал по две црвени, на колко годин беше тогай и нема ли некое македонско девойче да те ареса, та зе од *** си пари за секс?

430

Анонимен

преди 4 години

Свободни са да си ЕМ, колкото си щат!

429

Анонимен

преди 4 години

Един подобен при същия спор приписал и Иван Вазов за същи македонец! Родът им е от там, действително! Тогава някой го попитал: - А брат му, генерал Владимир Вазов какъв е?- Он е български шовинист! Та това са повредени глави!

428

Анонимен

преди 4 години

Актьор, който се изживява като политик е слаб актьор.А да не казвам какъв е като политик.Актьор.А бре, Тасев, един ден като те изритат албанците ела си у дом. И манджите са ни същите, и момите ни са същите.Че и езикът ни, пустият. Навсякъде в България ще те разберат какво казваш.Гладен съм. Искам прошка.

427

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, Македония - независима държава - Ок.А защо там говорят на българси, дори и по официалната телевизия?Е, мааалко е по различно, но рабираемо. То в трънско е по-*** диалекта даже, а пък се води Бг.

426

Война на Светлината

преди 4 години

Македонска държава НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА, като местност ДА, няма македонски етност, това са приказки и легенди за промити мозъци. Няма какво да се дели, всичко е поделено, успокойте се, върнете се към корените си и си живейте живота без презрение и омраза към България. И да напомним Има Българска азбука, а НЕ Кирилица, това тепърва ще се повдига като тема, но скоро Северна Македония може да пропише и на Косоварски

425

Анонимен

преди 4 години

Много добре ми беше на хляб и сол.Затакъв микроклимат, даже австриицитени завиждаха.Идваха чужденци и цъкаха като ни гледаха колко волно идоволно си живеехме.Дънките поник-наха като мода,щото стояха красиво потелата,както и джинсите.Несе гладехаи издържаха на носене.По късно се разбра,че не държат топло и запарват.

424

Анонимен

преди 4 години

Артисти, сър!

423

Анонимен

преди 4 години

Аз в Македония не се чувствам като в чужбина. Който не е ходил там, го моля да не се наостря излишно. Идете, постойте поне 3-4 дни, и после много трябва да си изкривите душата за да откриете дори и сянка на негативно отношение към нас. И повечето са искрени, за разлика от гърците.