19

Анонимен

преди 4 години

нищо не напасахте за победата на евгений романов над ариел бракамонте "давате безинтересни мачове като фиюри и шварц"трудна победа латиното са жилави анди руис доказа че инките са жилави ариел е по зле от антонио силва ония има глава като кофа а бракамонте има варел

18

целувката-

преди 4 години

- праща хабер на дупката!

17

Тъпанар

преди 4 години

Аз продължавам да не разбирам какъв е проблема! Кобрата опънал някаква м.а.ст.ия! На другия ден и лепнал целувка (нямало да и лепне, ако беше непозната) Е?

16

Шишо

преди 4 години

Макетата са с толкова промити мозъци, че само серерна корея може да им е конкуренция.

15

Анонимен

преди 4 години

Епа бегайте в страната на свободата бе, чий го крепите тука?

14

Анонимен

преди 4 години

Пулев е пример за подражание на съвсем не малък брой подрастващи бългаски боксьори, спортисти та и най-обикновенни деца! Нека не го забравя!Но от щаба му въобще да не се опитват да се правят на объркани, по всичко и личи е платена професионалистка, моментално е трябвало да и покажат врата и толкова!

13

Анонимен

преди 4 години

Хм. Явно и аз не съм за тая държава. Имам чуство че българина е анархист. Вече се отказвам от коментар. Тука на повечето им харесва липсата на ред. МИ бъдете щастливи

12

Anonimen

преди 4 години

Значи Джени е *** че танцува секси на купон атия певици дето си разголват дупетата. И както викаше един приятел не ми трябвва еротичен канал пускам си музикалния """.....няма да го цитирам те не са ***

11

Anonimen

преди 4 години

Този Анти-америката.Това е страната на свободата.ако каже човека ок ще ме ядат от голото суши ще го ядат.Ако каже *** няма да ме целуват няма. Няма място за интерпретации.Ти кво мислиш е без значение. Това което човека си дава като разрешение това става. Демокрация се нарича.

10

Анонимен

преди 4 години

Онзи пич от хората на Кобрата, къде му мачка тестисите танцувайки, да вземе да заведе дело с/у тая фльорца. Същото е

9

Anonimen

преди 4 години

Е то по тая логика всички фолкпевици в Бг. които се държат секси и провокативно трябва да ги натискат и стискат мъжете по улиците безнаказано

8

Анонимен

преди 4 години

Офф боже защо се правят на луди.Няма право да целува непозната жена без разрешение.Тва е.Ако чувствата са приятелски толкова много би следвало да я целуне по бузата.

7

Anonimen

преди 4 години

Да не е редно да се покриват голи със суши или примерно да снимат порно което правят в Америка. Но разликата е че това го правят доброволно легално и с договори.А ако някой ги "нагъне" на публично място ей така няма разрешениеПроституцията в Германия също е легална но за разлика от нашите мошенници бизнесмени там дори и проститутките си плащат данъците. Затова им е добре държавата

6

Анонимен

преди 4 години

Пульо ще киха 600 000 $ каквото и да се оправдава. Това не са дискотеките на студентски град

5

Anonimen

преди 4 години

Абе че не е редно не е редно. Българина трябва да се научи че в напредналите държави има правила. Затова са им подредени и спокоини държавите.

4

Анонимен

преди 4 години

Евтин ПР , и като артист е посредствен като в бокса

3

преди 4 години

Няма значение кой е прав, кой е крив. Във САЩ най-лошото нешо е ако си бял хетеросексуален човек, туй вече е достатъчно да лежиш в затвора 30 години. САЩ не е държава, а психодиспансер. Aко ходите там се застраховаxте и си водете адвокат. Значи е морално да ядеш сушена риба от тялото на голи жени ама не е морално ако ги целунеш и то само веднъж.

2

Анонимен

преди 4 години

И аз гледах въпросните клипчета, на които въпросната лека жена под звуците на музика предлага "услугите" си на щаба на Пулев. При подобно поведение не виждам защо съди Пулев.

1

Анонимен

преди 4 години

"И когато им ги показах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми отговориха, че няма да толерират да обвинявам жена в непристойно поведение. Какво изобщо означава това?! Това било термин - "s*ut shaming", значи аз съм я наричал обидно и това извинявало поведението й...", каза още Аръм."Тоест няма да толерират факта, че засрамва ули*цата (s*ut shaming). Явно политкоректността върви ръка за ръка с безмозъчното поведение на властите.