28

до привет от германи

преди 4 години

Има една Много Съществена Разлика, колега!Турция е членка на НАТО!!!!псАятоласите само на пръв поглед изглеждат като излезли от средновековието.И те имат какво да губят.А и примерът с Ирак, Либия и Сирия е достатъчна мотивация да не провокират Щатите, Израел, Британия и Монархиите в региона!

27

Наблюдател

преди 4 години

Ще се окаже, че двата танкера са превозвали не нефт, а демокрация .

26

Анонимен

преди 4 години

Иран изрази с думи това, което всички си мислим.

25

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААабе стига си се излагал бе ! БВП на турция бил вече около 1 трилион долара !Затова ли имат лучена криза ?!

24

привет от Германия

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААИ как така пиратите в Сомалия уж били организирани и подкрепяни от САЩ , пък имат руско оръжие ?! Чудна работа ?!

23

привет от Германия

преди 4 години

До 123Абе и на Турция не й изгодно да има икономически конфликти със запада , но Ердоган прави точно това , провокира и създава такива конфликти ! Така ,че преди да си зададеш въпроса -кому е нужно такъв конфликт , по-добре е първо да си зададеш въпроса кой го предизвиква , дали е добре с акъла този който го предизвиква !? Фактите доказват ,че дори един конфликт да не е изгоден ,пак може да го предизвикаш съвсем умишлено ако си с акъла на Ердоган !Тоест зависи от акъла , а не кому е изгоден

22

Анонимен

преди 4 години

tochno taka, sega sa streljali po korabi na "sajuznici" a predi tova svaliha samolet pak na techni "prijateli", KLM mashinata nad Ukraina

21

Анонимен

преди 4 години

И бай *** казва: Той сам се удари!Жалко, персите са древна цивилизация, умен народ - но ислямът и азиатщинатаги морят...

20

Активист на БКП

преди 4 години

До 10: Грешката променя ли факта,че сами си гръмнаха кУлите близнаци ?

19

123

преди 4 години

За какво му е на Иран да провокира САЩ и така наречения "Цивилизован свят" срещу себе си???При военен сблъсък със САЩ, Израел Британия & Компания, Иран ще понесе тежък удар по армията, инфаструктурата си и търговията с нефт (предимно с Китай и Индия) и без тора икономическото, финансово и социално състояние на Иран не е цветущо, та на всичко отгоре и въоръжен конфликт със САщ и възможна гражданска война!?Та в такъв случай се пита - Кому е нужно? Кой ще спечели от този въоръжен конфликт???

18

Анонимен

преди 4 години

Говеждистан трябва да потъне в кръв!Няма значение какво е станало, вече има виновен и трябва да ги ударят с ядрено оръжие. Ако най-демократичната държава в света не ги удари, че кой друг? Сега е моментът!

17

Анонимен

преди 4 години

Задължение на всяка държава е да връща тъпкано говедарските "любезности". Зъб за чене и око за две.

16

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААРадвай се че цената на петрола се покачва. Твоите политически пезeвенци от Масква печелят повече долари и си удължават живота с още няколко дни.

15

Анонимен

преди 4 години

Иран "връща жеста", вини САЩ за нападенията над танкериЗвучи много познато. Русия също обвини Великобритания за отравянето на Скрипал и клошарите. Винаги можеш да се поучиш от Русия.

14

Fenasi Kerim

преди 4 години

До привет от ГерманияНадявам се че иронизираш и правиш майтап тук с хората като пишеш тези странни коментари. Ако ги пишеш сериозно имаш спешна нужда от лекар. Американците се "грижели" и американския данокъплатец плащал....

13

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияСъгласен съм, но забрави да добавиш, че Иран е най-големия спонсор на тероризъм в света сеят омраза от Сарафово до Йемен,Сирия и Палестина.

12

привет от Германия

преди 4 години

Пиратството е един от основните източници на доходи за Иран ! Вие да сте чували американци да ограбват кораби ?! Всичко това е дело на талибаните в този район , така си докарват допълнителни долари ! САЩ трябва да пратят повече военни кораби в района за да се гарантира нормалното плаване на търговските и пасажерските кораби ! Естествено всичко това пак ще бъде платено от американския данъкоплатец за да се гарантира мирът в света ! Руснака не харчи пари напразно ,ако няма интерес !

11

Анонимен

преди 4 години

Чалите ще ядат дървото заради келешлъка им да нападат чужди кораби в международни води.

10

Анонимен

преди 4 години

Иран да не се оправдава сгазиха лука сега друг им крив.

9

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКППише се кУлите, а не кОлите.