37

4epa

преди 4 години

TE NA6ITE MILIOCIONERI SA NA VSIAKADE V PRESTAPLENIATA !!!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е бил първи на протестите за заплати

35

грешка в ком 34

преди 4 години

исках да кажа защо се избира всичко да е шумно...

34

Има два начина

преди 4 години

да се справиш с такива неща който са рядкост--ШУМНО и ТИХО--защо се избира втория и започва конфронтация --всеки да си отговори...

33

Държавна пропаганда

преди 4 години

е това тука--настройват се умишлено с подобно коментари полицията срещу хора та и обратното--по този начин всеки мрази другите и от това печели държавата която смята полицията за най-голямата икономика и която е най големия събирач на пари--още като те спре полицая си вика аз сега ще ти кажа корумпирам ли съм къв съм *** такъв и те почва по всички членове и букви--па после тези полицай що се държат така--ами заради това дето постоянно се пише за тях.....и да иска да не те накаже пак ще те..

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАлоу, анонимника - не са само 20-те стинки нощен труд.Има допълнителна отпуска, ранно пенсиониране, 20 заплати, възможност за работа на граждански договор в МВР, безплатен достъп до МВР болница без направления и без чакане. И това са само законните. Незаконните (като тоя от снимката) няма да коментирам.И да, в България милицията я виждаме само по време на мач или когато трябва да охраняват "властта" от народа.

31

Анонимен

преди 4 години

"Същият е транспортирал нарязаният тютюн за пушене в повечето случаи с униформата си, за да не бъде забелязан и спиран от колегите си"--------------"Колегите" наказахте ли ги? Или за награда ги пенсионирахте с по 20 заплати?

30

Анонимен

преди 4 години

Не е ли това част от електората на ГЕРБ. Пък може тоз жандармерист да е и на пенсия и заплата плюс хранилката. Със сигурност не е само тоз.Целото МВР плаче за основен ремонт.

29

Анонимен

преди 4 години

Е тва е бе Браво на тази жандармерист, а стачкуват ли стачкуват за още пари от това МВР.Пак да им се отпуснат поне още 100 милиона.

28

Анонимен

преди 4 години

така е в Б.лгаристан полицайчета комплексарчета

27

ДО 24

преди 4 години

И това ви е много, охранени шопарници, дето шкембетата ви у пода опират като седните на по нисък стол. Я погледенте колегите си от съседните страни?! Вие сте по годни за манекени или фотомодели за Родопа АД или някой винпром или свинеферма.

26

Анонимен

преди 4 години

Един обикновен милиционер от Идиотия!

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво е "нагли полицаЙ"?

24

Анонимен

преди 4 години

С 20 стотнки на час за изнвънреден труд - толкова! Даже и това ви е много. Смачкан, озлобен, завистлив народец!

23

Тинев

преди 4 години

Млък бе шиб*аняци!Нали ВИЕ гласувахте за ГЕРБ!Е, нагледно се показва как се става богат в България. А вие като не можете - МЛЪК!

22

Анонимен

преди 4 години

Спряха ме за колан пред блока. Държаха се като че ли са спипали голям престъпник. А вчерашните трима ,полицай от катастрофата на Златна панега, дали са били с колани?

21

Анонимен

преди 4 години

Ако 20% е данъка, в левове 3 мильона, то тази група е реализирала м/у 15 и 20 мильона лева от нелеганли цигари продавани на по-нски цени

20

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново под слънцето!Банкянската мутра нямаше ли до преди години фабрика за нелегални цигари?А може би и сега я има?

19

Анонимен

преди 4 години

Нагли полицай. Тиквена работа.

18

ИСТИНАТА

преди 4 години

Спокойно, почти всеки втори в родната полиция играе на черно и е вързан поне с две три банди и точи яко комисионни! Имаме познати полицаи и го знам добре. Единият работеше в полицията в Павликени, яка контрабанда на цигари, че и ги продаваше в собственият си магазин, хванаха го, уж дела ала бала, накрая нищо...върти си бизнеса и обикаля курортите по света и у нас. Това какво му викате?! Ако тоя беше в САЩ, или в някоя нормална държава досега да е в зад решетките за доооста дълго време!