209

Тигъра

преди 4 години

До АнонименНе,трябва съзнание и да си нормален.Който има пари няма контрол за него с глоби.

208

Тигъра

преди 4 години

Ненормалница.Слава бого не е убила никой.Това не е със 60-100км.в час.

207

Анонимен

преди 4 години

Да злословите срещу жената е грях. Първо защото тя може да е засечена, може да е била в наппежение от други. Това че е сама говори , че се бори в живота. Почти никаква иформация няма. Но каквото и от тук натам да има. От горе Господ гледа.

206

Анонимен

преди 4 години

Жалко за жената и да карала е висока скорост но дори не е имала време да осъзнае грешката си ,но ние живите може да се поучим и сме длъжни да го направим, трябва да караме внимателно и не застрашаващо нито нашия живот нито друг, а в това отношение има какво да се учат живите за съжаление не е изключение този случай с несъобразено шофиране. Но всеки се оправдава на мен няма да се случи.Но ето че живота е бил пред нея но вече не е просто защото си е казала на мен няма да се случи.

205

Истанбул

преди 4 години

Недейте да слословите срещу жена!

204

Анонимен

преди 4 години

Какво каза....Не било умно да виним нарушителите, че не спазват правилника? Нали затова е този правилник да предотврати именно такива проишествия. КАТ бил виновен, че тази имала тежки комплекси и си ги избивала с 30-годишно беемве. Добре, че не изхвърчала заедно с двигателя, че от бърза помощ два дни няма им стигне да й съберат карантиите.

203

Анонимен

преди 4 години

Ако наистина е шофирала с превишена скорост, както твърдят някои от коментиращите, простият въпрос е защо нарушава правилата без да я е страх от санкция от КАТ и още по-простия отговор е, защото КАТ не работи от 30 години. Не е умно да се винят шофьорите, че масово не спазват правилата. Така само стаеа по-зле. Трябва контрол, без него все ще преливате от пусто в празно.

202

Анонимен

преди 4 години

Човек не знае какво да каже , млада 23-годишна , става му тъжно, но като се замисли че на мястото на стълба можеше да е друг автомобил и поглежда ситуацията от друг ъгъл.

201

АССЕ

преди 4 години

Да са и купили Поло или 207 или Клио или Корса.Нормални градски коли БМВ че и гонки прави насред жилищен квартал посред ден.Сбъркани комплексирани хора.Страхотно е че няма загинали други шофьори и пешеходци.По-добере един мъртъв пред да я слушаме разплакана ама аз не исках и тн.. след като е помела 10 човека на някоя спирка.

200

Анонимен

преди 4 години

Така става като не може да караш и избиваш комплекси с 30-годишна кола. Аз карам шоф. курс, но никога не бих си играла с моя и чуждия живот. Сега като гледам снимките и ме хваща страх да се кача на кола. Не ме е страх от колата, а от нещастните комплексари, които са потенциални убийци.

199

такааааааааа

преди 4 години

24 часа ще седя и ще се удрям централно с 50км в 4ас в стълб-ако ми стане нещо па на

198

Анонимен

преди 4 години

Описанието и снимките ми говорят само едно нещо- голяма скорост по време на удара. Добре, че не е взела и други хора със себе си.

197

Мнение

преди 4 години

На такава смърт никой не би завиждал. Не мисля, че хора застрашили човешки животи между 10-50души- шофьори, майки, деца трябва да се жалва за тях и да роним сълзи.Да благодарим на стълба, че е поел удара , а не някой детска количка. Оцелелите на пътя трябва курбан да направят.

196

фелдшер

преди 4 години

Без крака си представям как е шуртяла кръвта надолу като река сигурно не д имала повече от 5 минути живот безнадежден случай.Поради гравитацията с откъсната ръка пак имаш шанс ама с два крака си умрял за минути.Предполагам че са увили остатъците от долните крайници с някаква торба за да намалят кръвозагубата то кво ше намалиш неспасяема работа.

195

Пилот изпитател

преди 4 години

Добре че няма жертви а колкото до тва дали някой я е засякъль.То затова има ограничение 50км/ч при тази скорост каквото и да стане може да се предотврати тежък инцидент.Тая е карала с огромна скорост участвала е в гонка посред бял ден в жилищен район в почивен ден когато е било пълно с майки с деца и тн.Добре че няма пострадали хора.

194

аграпи

преди 4 години

с тез кораби по улиците и с таз скорост това е ... всеки според заслугите ... дай боже всеки му ...

193

Анонимен

преди 4 години

Б.лгаристанеца е жалко зависливо продажно нищожно нищожество тва е !!!

192

Анонимен

преди 4 години

К.рвата си е получила заслуженото който се прави на безсмъртен така става

191

Az

преди 4 години

Ако си е изкарала сама с работа парите, щеше да си купи малка, "женска" икономична кола, която да кара внимателно и отговорно... А не да надува с *** газ в населено място.

190

Анонимен

преди 4 години

БМВ си е хубава марка но не и за плиткоумни като повечето българи в България. Последиците са трагични. Бог да прости момичето и нека за напред всеки да си направи необходимите изводи!