197

русские обоcpались

преди 4 години

чуха за учение на НАТО и се абадрискаха :)

196

Анонимен

преди 4 години

НАТО пред границата на Русия прави учение, но не било точно НАТО. Останалите участници са като нас наблюдатели. И кой сега е виновен. Желязна демократическа логика.

195

Анонимен

преди 4 години

До като руснаците се държат като аборигени никога,ама никога няма да станат "бяла"държава!Тия учения на НАТО се правят от 40 години и то във водите на държавите които участват в него!Какъв им е проблема?!

194

Анонимен

преди 4 години

Някои дразнят руския мечок като неканени го посещават, но забравят, че той понякога връща визитата я в Париж я в Берлин!

193

Путкин

преди 4 години

8500 човека са наполовона на феновете на Ботев Пловдив! Как ли ще стреснат някоя държава!? Аман от *** заглавия и драсканици.

192

Анонимен

преди 4 години

Какво ревете срещу НАТО?На ученията в Шабла бяха поканени и сръбски пилоти на Миг-29.Сърбите не ги е страх, а руснаците ги е страх. Е как така???

191

човек

преди 4 години

До: номер 219Ми аз например съм ходил и в Русия и в САЩ.И няма смисъл да лъжеш такива като нас, откажи се.Ако сам си вЕрваш, това е друго!Но не убеждавай нас, атеистите.Някой вярва в Исус Христос, друг в Мохамед, трети в Буда. А има и такива като тебе - вярват в Русия.

190

раша наша

преди 4 години

НА РУСИЯ МНОГО МУ ПУКА ЧЕ СА 8600 ВОИНИЦИ ЩЕ ПЛЮЕ И ЩЕ СЕ УДАВЯТ И ЧЕ СА 50 КОРАБА ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ С КОРАБА КАПИТАН КУК ВСИЧКИ ПОДАДОХА В ОСТАВКА КОЛКО СТЕ СМЕШНИ НАТОВСКИТЕ КУКЛИЧКИ

189

Анонимен

преди 4 години

Gastrol na chujdi artisti v bolshoi teater... ne e zle...neka da pozabavliavat ala pugachova i drugite ruski babichki...

188

Жоро

преди 4 години

До Garrincha 205 Ако не бяха САЩ и Англия--твойта руска *** днес нямаше да съществува.

187

Жоро

преди 4 години

До прекрасна статия 217Селото оставя следи за цял живот-един мъдър българин го беше казал.Та и твойта простотия-ще я носиш до гроба.

186

Марко

преди 4 години

Не съм за руснаците , но да ви кажа , че най - уважаваната нация на Тенерифе е руската . Когато минава руснак му правят шпалир , магазини където хавайката е 300 евро , джинсите са 600 евро , пазаруват само руснаци в кеш , англичани , франсета изобщо не влизат . Местните като чуят ,, русо " се подмокрят .

185

Анонимен

преди 4 години

Еййй представяте ли си Русия или Китай да направят такова учение до границата на САЩ.Онеци ще изпаднат в истеричен припадък. Чак пяна ще им излиза от устите.Ама като го правят те, другите държави трабва да се навеждат учтиво и да не надупват.Докато САЩ им дрънкат с оръжия до границата.Леко тъпо това

184

Много напред

преди 4 години

е Русия, средната заплата е по-ниска от България! Че се въоражават и ще правят Студена война, поне последната си спомням как свърши, с помощи за изхранване на населението! Те и преди бяха изпреварили на пропаганда, *** се пльоснаха! И не е виновен Горбачов, ами тъпата им природа!

183

Анонимен

преди 4 години

Гледам, всички обсъждат без да са ходили нито в Русия, нито в Америка. Водят се по стари знания. В момента в Русия са много по напред от САЩ,нямате си и най-малка представа какво е в Русия в момента,няма нищо общо с Русия на горбачов от преди 30 години. Не знам какво ще е след Путин но за сега Русия е много напред икономически мислите че санкциите ги спират? :) Не!!!Санкците срещу нея вредят на такива като нас. Когато им наложиха санкции, всички колеги западни компании отвориха заводи в Русия.

182

референдум-дум

преди 4 години

Скоро във вече бивша Украйна ще има референдум за присъединяване към Крим.

181

прекрасна статия

преди 4 години

Прекрасна статия. Благодарение на нея намразих още повече Сащ, Нато и ЕС, и заобичах още повече Русия, Донбас, Крим, Путин и КГБ! И гледам само Россия 24!

180

Анонимен

преди 4 години

Ако се направи едно проучване. Русия е около Москва. Низвън нея са други племена и други националности. Тук във форума има едни се взимат за руснаци. Но ми се струва , че и те не са 100%.

179

DW - фабрика за лъжи

преди 4 години

DW е враг на народа. Както казва шефът на света, Доналд Тръмп.

178

Анонимен

преди 4 години

И два камиона с пемперси са включили в учението.