12

Анонимен

преди 4 години

полис и моторист,две недоразумения

11

Анонимен

преди 4 години

Аз пък до сега не съм виждал мотоциклетист, спрян за проверка от КАТ.Как ще го спрете, бе ушаци? Ще ви прескочи като Стефка Костдинова. И номера му не можете да видите дори, камо ли да го гоните.Грешката е, че е допуснато в града да се управляват състезателни мотоциклети (защото "пистаците" са именно това). На тях мястото им е на пистата. Това не са превозни средства, а са спортни уреди.Всчико друго е демагогия. Не можете да ги спрете за проверка, защото нямате как. Те са безнаказани по подра

10

121

преди 4 години

Да им се забрани да форсират моторите в населени места ! Стресират хорат , а МВР нехае сякаш не ги чува ! Безобразие само у нас !

9

анонимен

преди 4 години

Една нормална картина на пътя - от дясно неправилно паркирали автомобили, насреща - каращи в моето платно мотористи. Ако не вярвате, минете през столичния квартал Горубляне.

8

Anon

преди 4 години

Това е е една добра новина... дано поне тези ученици научат нещо и станат по- съвестни и дисциплинирани моторджии...

7

Анонимен

преди 4 години

А за превишена скорост кога ще започнат да санкционират мотористите? Те обикновено карат с над двойно по-висока скорост от разрешената.

6

Анонимен

преди 4 години

Това е малка част от ежедневните задължения на катаджиите, които те не изпълняват, както и всички останали техни задължения по закон.

5

мотоциклетист

преди 4 години

Трябва да се проверява за децибелите на ауспуха.Защото някои много държат да ги чуят за да ги видят.На такива трябва да им се отнема книжката за периода на летния сезон.

4

Анонимен

преди 4 години

Виждал съм ги как излизат от града и след табелата си свалят номерата и тръгват да карат като луди.

3

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая, това на нищо не прилича. Тези си карат без номера ежедневно необеспокоявани.

2

ай сиктир

преди 4 години

Пфу и как ги следят като ги подминат и видят, че номера е под седалката ще хукнат да ги гонят ли, вЕрва ли някой.

1

Анонимен

преди 4 години

Има два вида мотористи - едните карат с нормална скорост, използвайки мотора за по-бързо придвиждане, най-вече градско. Другите са джигитите, които карат с 300 км/ч, сменят лентите постоянно и вдигат шумотевици, с които да събудят целия квартал.