14

Хайде бе

преди 4 години

А тези като Цв.Цв. не бягат,ама и никой не ги търси хахахахааа....

13

ПроСоТо

преди 4 години

"Журналистът припомни, че дирекцията за издирванията в МВР е била закрита."..и на вас ли ви е весело,колкото на мен?Защо да се САМОИЗДИРВАТ,в това няма никаква логика..

12

Анонимен

преди 4 години

Не са избягали от Темида. Как да бягаш от нещо, което не съществува на нашата територия?!Пак, добре, че в последно време престъпниците станаха съзнателни и се самоубиват с ловни пушки и изстрел в гърба.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия не са опасни.На жълтите павета са най-опасни,ама тях Темида не ги пипа.

10

Анонимен

преди 4 години

Темида вижда за какво става въпрос, не мислете, че е слапа...поне нашата Темида, де

9

Joko

преди 4 години

От 100% осъдени, избягали 98 % !?!?!Ако и иженерите работеха с такива резултати, светът отдавна щеше да загите !

8

До №8

преди 4 години

Именно, съдията казва, че няма опасност престъпникът да се укрие. И по пуска срещу гаранция или под домашен арест. И после резултатът е налице - 609 човека да избягали. Естествено, съдията доволен, взел е каквото е поискал.

7

Шаран-БГ

преди 4 години

У нашенско виновни НЯМА ! Чат-пат някой кокошкар... Интересно ми е - как се измерва труда на съдии, прокурори, гранична полиция..... или всичките не се поддават на контрол.Да успеят да избягат двама-трима...шест да са, *** - дойди ... Ама 600 /шестотин и кусур/ престъпници, съдени-несъдени, осъдени-неосъдени- да напуснат страната и да избягат от правосъдието. Това като хвалба ли е или е още едно доказателство, че "държава" няма ??

6

защо?

преди 4 години

До Анонимен 3Прав си но това не пречи виновниците от съдебната власт да се къпят в лукс,огромни заплати и привилегии......

5

срам и позор

преди 4 години

А колко прокурори и съдии са уволнени за това?ни колко/0/ ето това е големия проблем в съдебната система има проблеми няма наказани,защо ли?

4

Анонимен

преди 4 години

Голям праз-от 611 осъдени-609 избягали. Останаха нъл Иванчева и Петрова-ще ни измият очите пред светот...

3

Анонимен

преди 4 години

С тези изпълнителна и съдебна власти, пак много малко хора са избягали. Единствено чистачката вършеше работа, но нищо чудно да са я уволнили. Един работар, сред купища мързеливци, се набива на очи, така знам от баба.

2

Анонимен

преди 4 години

Bg export na teroristi...?!

1

Анонимен

преди 4 години

Да се уволнят дисциплинарно виновните 609 магистрата, които са се нагушили с рушвети, за да пуснат рецидивистите на свобода ! Юристи хиляди, ще се намери кой да ги замени.