17

Starija hush

преди 4 години

V USA e 67 godini za palna pensia i nikoi ne mranka.

16

Скептик

преди 4 години

Онова *** дето си го избраха да ги махат

15

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли в клуба на неолибералните ценности!!! Средната класа изпада, бедните още по-бедни, богатите- още по-богати.

14

пепи

преди 4 години

45 милиона е трудно да бъдат преброени.Явно толкова хора са лайкнали нещо си у фейса.А реално я е имало над милион я не.

13

Анонимен

преди 4 години

Трябва да им се признае на господарите на света, че успешно се справят с манипулирането на масите. Ето ви Бразилия като нагледен пример за това. Господарите налагат *** идеологията на бедните маси, а за противоотрова предлагат дясна политика, защото на запад всичко е дясно-консвервативно или ляво-лижерално. Друго няма. Хората стават все по-бедни и никога не биха гласували за десен, но когато идва с консервативна опаковка, е, тогава може. После вече на власт, идва и дясното-и хората, измамени

12

Анонимен

преди 4 години

Натирихте Дилма сега ревете ...ще видите що е то либерастка политика..

11

Totenkopf

преди 4 години

Тия не бяха ли от БРИГС, некви много напреде викаха, че са доскоро?

10

Анонимен

преди 4 години

Скоро света ще се срине. Богатите станаха прекалено богати, бедните по-бедни, а и населението излезе извън контрол. Реално ресурсите на Земята са не повече от 2-3 милиарда. Африка, Южна Азия и Южна Америка, трябва да бъдат изчистени от навлеци.Тези в Бразилия са неспасяеми. И да, прав беше Джеймс Уотсън, като каза, че интелектуалното развитие на черните е много ниско. Типичен пример е ЮАР - няма апартейд, само масова майймунизация.

9

Munchen_DE

преди 4 години

До АнонименЗа БАН от личен опит знам как е. Това беше и една от причините да се махна.Преписват се статии с разменени абзаци или с променен словоред, отчита се някаква дейност, някои не ходят по цяла седмица на работа, водят се по ведомост и си взимат едни готови пари. В същото време гърбят докторантите и младите учени с какво ли не (да вършат и тяхната работа) и най-често срещаната реплика е "Ти нали искаш да защитиш?"В същото време няма частна фирма с капацитета на БАН.Няма наука в БГ!

8

Munchen_DE

преди 4 години

Ето така се протестира!Не става всичко да се обсъжда на пейката пред входа или на масата вкъщи и после всички проблеми да са решени. Най-много някой да се събуди отвит.В България след няколко години възрастта за пенсиониране ще е доста над споменатата в статията.

7

Жан Клод

преди 4 години

Таз година Бразилия, догодина България. За да "спаси" пенсионерите Бразилия ще изгони младите. А страна без млади хора е загинала.

6

Анонимен

преди 4 години

Пенсионната система в сегашният си вид не работи никаде по света, защото не е предвидено мнозинството да доживее до пенсия. Също така не е предвидено мнозинството да се осигурява малко години или на минимална заплата.

5

Анонимен

преди 4 години

В БАН СЪЩО ПРОТЕСТИРАТ. ИСКАТ ДА МЛАДИТЕ ДА РАБОТЯТ А СТАРИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ.

4

Анонимен

преди 4 години

Само в БАН не искат да се пенсионират, защото никъде по света не вземат заплати без да вършат нищо.

3

Анонимен

преди 4 години

ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ УПРАВЛЕНИЕ ПРИ КОЕТО ВИЕ ДАВАТЕ ДОБРИ ИДЕИ НА УПРАВНИЦИТЕ А ТЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ЗА ТОВА. ЕЛАТЕ В БЪЛГАРИЯ.

2

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Навсякъде по света искат да се пенсионират по-рано, само в БАН не искат да се пенсионират изобщо. Защото най-лесно е да лежиш и младите да ти работят срещу уреждане на повишение. Пък ако си и депутат като проф. Станилов от Атака, е тогава направо си построил комунизма...

1

Анонимен

преди 4 години

РУСКАТА АГЕНТУРА ОРГАНИЗИРА ЗУЛУМИ