7

usa = на джудже

преди 4 години

До ,,свещен гущер,, смърдящиНедей скверни най голямата и великата Българска държава - Русия.Да отдадем обичта и уважението на близките ми хора които не са между нас вече ,но ни гледат отгоре.Поклон !!!

6

Кметице,

преди 4 години

ако лбеше софиянка, щеше да се сетиш да направиш ремонта на ул."Каменоделска" между двете Задушници, а не точно сега, когато стотици хиляди хора ще отидат на гробовете на близките си.Но вместо това, ти надмина себе си! Не само ремонтираш "Каменоделска" точно по време на Задушницата, ами правиш ри още един ремонт - на надлеза, който се намира между Локомотивното депо и единия край на ул."Козлодуй", та и там има невъобразима "тапа" и автомобилите минават като през иглени уши!

5

Кметице,

преди 4 години

сети ли са да пуснеш повече автобуси по бул."Първа Българска армия"? Откъм това място има врати, през които може да се влезе в Централните Софийски гробища.Не е нужно да правиш още по-големи задръствания пред централния им вход откъм "История славянобългарска"!

4

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости близките ни.

3

Свещен Гущер

преди 4 години

Русфили и путинисти не ходят на задушница а правят помени на кръвожадни диктатори като Сталин и Ленин като слагат цветя пред портретите им,други носят цветя на *** и други бутафории....

2

Православен

преди 4 години

Бог да прости починалите и да даде мир на душите на живите, които скърбят за тях.

1

Анонимен

преди 4 години

И по този случай черешите станаха още по-скъпи - грехота е!