11

Анонимен

преди 4 години

Планетата има нужда от светпвно правителство а не от отделни държави

10

Анонимен

преди 4 години

Последният скандал дойде от Канада преди 2 седмици. Малайзия показа пластмасови торбички и отпадъци с етикети и надписи от канадски магазини. Естествено в Канада става въпрос за поредния корупционен скандал тип ГЕРБ, който ще се покрие както става там. Канадските данъкоплатци са драни с данъци и лъжи за рециклиране, а канадското "рециклиране" се оказва пакетиране в контейнери и пращане на тези контейнери в 3-тия свят. Канадският ГЕРБ естествено прибира парите за "рециклиране".Ментаржии.

9

Глъмави ли са?

преди 4 години

Обратното изкупуване, а не забраната ще спасят запада от мръсотията. Нека някой печели като ги събира, това е свято дело.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Американците, от Виетнам насам, страдат от това, че трябва да са "хуманни" и сдържани. Повярвай ми, ако се отупснат и започнат масово изтребление на третостепенните държави, бързо-бързо ще редуцират попилациит им.

7

Анонимен

преди 4 години

Има решение - Няма да има страни от третия свят :)

6

пецата

преди 4 години

Ала бала с тоя ***, всичко е за едни нови данъци заробващи население и държави, тоя *** да не е дошъл от космоса, пласмасата е продукт от преработване на ресурси извлечени от земята, да копаят дупки и да заравят всичко обратно от където е дошло, ако не ги кефи , да си го преработват, а планетата след 1 млн години ще си намери начин да се пречисти от *** и от тези които го създават, кой знае колко цивилизации преди нашата са съществували и са се затрили заради алъчност

5

Анонимен

преди 4 години

До 7... Проблема на " богатите" Е .Че имайки 2 лева повече от теб.Си мислят че светът им принадлежи! Но забравят нещо много важно! Че и те са смъртни като нас! Ей това ако не го забравят.Ще са по сдържани и по малко алчни! И особено Америка!

4

Анонимен

преди 4 години

Че то и в България забраниха пластмасовите торбички,но сега пак си ги има в магазините само че се продават за пари.

3

Привет от Африка

преди 4 години

Апък вторият свят си сви,рка

2

Анонимен

преди 4 години

3 ти 1 ви .Какви са тия измишльотини? Светът е ЕДИН!По континенти трябва да се гонят целите които са неизбежни за да е чиста природата ни!-:)

1

Анонимен

преди 4 години

Третият свят вместо да се възползва от безплатната суровина, разнидиктаторчета се правят на мъже. Канадците ще си взематбоклука, ще го преработят в нещо полезно и пак ще го продадат на тъмнозалените, само че на десеторна цена, а диктаторчето щеси остане с пръст в ауспуха.