12

Анонимен

преди 4 години

Е тия сега плодове, които стават и за ядене, ли ще продават? Основата на търговията е продажбата на стоки! Едни плодове и зеленчуци ги кръстиха "органик", а да видим кога ще сложат етикет на другите "инорганик" (неорганични)?

11

Анонимен

преди 4 години

Едно време се смеехме на произведеното от ТКЗС-тата, а сега и това не можем да реализираме. Няма как да се достигне западния напредък без колонии. Само див "гол" капитализъм, е собствено ограбване с елементи на средновековни порядки. При социализма това се замазваше с прехвърляне на социалната тежест между всички в соц държавите. За съжаление от социализма не запазихме нищо стойностно. Затова и ни натрапват същества от гза на географията - за да ни убедят, че и това което имаме ни е много.

10

КитайскиМодер

преди 4 години

Вместо да ръсят простотии, от земеделското министерство да направят една бригада, да хванат по една мотика и да помогнат на бабките, дето градушката им очука доматите.

9

Анонимен

преди 4 години

държавата по-добре да вземе да задължи магазините да зареждат бг продукция, убиха земеделието, пак да зареждат картофи от египет, който иска да си ги купува, но да има и български, хората търсят бг плодове и зеленчуци!

8

Анонимен

преди 4 години

Самоче Министерството на Земеделието и Местната власт. Изгониха си хората и правенето на зеленчуци и плодове , не е като сивия сектор за тютюна.

7

Анонимен

преди 4 години

Разликата е във вактурата. Така се казва когато е до 100 км. И Ако е в София. Радиуса на 100 км е до Враца. И в другата посока Кюстендил, Пазарджик. Не е Турция и Гърция.

6

Пак пинизи...

преди 4 години

И ква е разликата между "пресен плод"..... И "свеж плод".... хахахаааааПРИКАЗКИ ЗА БАЛАМУРНИЦИ!

5

Анонимен

преди 4 години

За да е "свежо", е важно не КЪДЕ, а КОГА е брано.

4

Фермер

преди 4 години

Ти дай субсидиите, пазар не ми требе.

3

Хахахааааа.

преди 4 години

И..... Как да разберем, че "свежо".....?!

2

Анонимен

преди 4 години

Още утре отивам до кауфланда за свежи банани и портокали, да не свършат.

1

Потребител

преди 4 години

Добре идея. Дано сработи.