49

Гаманов

преди 4 години

Изберете ме мен за шеф на полицията,но с неограничени пълномощия. За максимум една година няма вече да видите ром на улицата или дилър на дрога! Аз съм против смъртното наказание,има си по ефективни методи...

48

артернативата

преди 4 години

Как да се излъжи и обере народа и нищо друго!

47

Непозната

преди 4 години

Можете пак да си публикувате статията, че 35 % от българите в чужбина мислят да се връщат в България. Много е актуална на фона на тази новина. Незнам само дали сами си вярвате.

46

Супер

преди 4 години

Влизат, убиват пенсионер, взимат му парите и никой не ги закача. Така всекиме доволен, ромът с паримв джоба, държавата спестява една пенсия, а и една къща се освобождава за някоя тумба да се настани. Какво всички пищите като има само печеливши от тая работа? Е освен пенсионера де, ама трябва да гледаме по-голямата кауза....

45

Ааама ха

преди 4 години

Я да им се скарат в районното и да им кажат да не правят повече така.

44

държавник

преди 4 години

Спокойно след някоя друга година тези хора ще са си заминали селата почти ги няма и проблемите няма да ги има --всичко се саморегулира, а и не можем да стягаме цяла Б-я София ни стига затова всеки ден ви даваме Фандъкова и как всичко цъфти ,откъде ги намирате тези случки да си тровите хубавия живот не зная ???

43

рак

преди 4 години

Е....и ,като правителството си подаде ОСТАФКАААА....кво? Ще спрат грабежите на ц---?Аре моля ви се . Съден=бната власт. С-ъдебната. Там е кучето.

42

АНТИ

преди 4 години

Хората в село Пудрия са настръхнали срещу двамата нападатели.И какво ще стане ?!Всяко чудо, за 3 дни.Това е България днес !Скоро - пак ограбен и пребит пенсионер, когато дойде неговия ред.

41

Анонимен

преди 4 години

Браво, хубаво е да се знаят имената, да се покажат нехранимайковците, да видят хората какъв не трябва да си, пък избор, бол

40

pbdan

преди 4 години

До Анонимен 42: Това го обясни на дядо Петър, който случайно е оживял като му видях лицето. Как се чувства не питам. Можеш да убиеш ако си млад и силен и без оръжие - да пребиеш до смърт, да удушиш, с кухненски нож да заколиш и т.н. Но ако имаш оръжие ще се справиш с тези двамата без проблем - те сами си го търсят.

39

Густапо

преди 4 години

До SSСилна сталинска ръка или турски ятаган! Публичен разстрели като във СССР през ВСВ!!!

38

ТД-МВР

преди 4 години

До бандитите в затвораВсички до един бандити и арестанти във затвора ставан контингент на МВР и ГЕРБ с оперативна разработка. Гласуват за БКП за да ги освободят предсрочно!

37

Анонимен

преди 4 години

До SS 40givotat e bogie delo,zatova nikoi ne trebva da ima oragie i da UBIVA.TARPI I SHTE SI SPASISH DUSHATAS-GIVOTA NA ZEMYATA E PREHODEN.

36

pbdan

преди 4 години

Едно време по автогарите имаше табло със снимки на джепчийки с надпис "Опасни джепчийки". Хората им запомняха лицата и това силно им пречеше на "работата", лесно се залавяха. Сега им пазите лицата и ставате техни съучастници.

35

Тато из Правец

преди 4 години

Разбирам ,че ви е заповядано да триете неудобните за властимащите коментари,но по тоя начин вече не сте журналисти ,а надзиратели в концлагер ! Как се прибирате вечер при жените и децата си ?!!!!

34

чарли

преди 4 години

Въпрос към Камелия Цветанова,ако има такава ? Кажете им имената,дайте им снимките да ги видим,защо ги криете ?

33

бавно завиващ

преди 4 години

А според Премиера, държавата е в невиждан подем и просперитет, даже ще пазим и небето на Македония!

32

АНОНИМЕН

преди 4 години

А имената и физиономиите на тия двамата? Защо не ги покажете? За жертвата разбрахме, къде живее, как се казва...ама дайте ги тия двамата да ги видим.

31

Анонимен

преди 4 години

E как в затвора?Нали някой трябва да гласува за Герб!

30

Анонимен

преди 4 години

100 тояги за тези шведи