23

1

преди 4 години

До Бай Ристо,точно заради отличника,не се вдига мониторинга,защото,вместо да си върши работата,той играе мачлета,кара влакове-стрели,само не прави това,за каквото са го избрали 400- 500хиляди избиратели.

22

Анонимен

преди 4 години

Докато Лозан Панов ни кове редовно, никаква "работа" няма да се свърши - Лозьо Черния лебед поднася старателно информация по избор.

21

Бай Ристо

преди 4 години

Бойко, какво става тука ,бе отличнико?

20

Анонимен

преди 4 години

В Италия Местната влас е независима. И силна. Това че не ти е дал бележка се знае. Но в края на годината този ЕТ е отчел доход и е така направено, че направо си плаща на местната власт БОНУСЧЕ. . И това отива в касата на власта. То не е подкупче на чиновник. Защото това ЕТ си има документ и си знае какви бонусчета е дал на власта.

19

Анонимен

преди 4 години

Троловете на #КОЙ налазиха темата.

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНищо не е наред, но не сме единствени и по кои критерии другите са ок? По кои? *** в Италия ако ти дадат една касова бележка ще почерпя- ама това е най- малкото- България ще ти се стори Сингапур... вдигни глава малко- недей като смачкан, сравнявай!!

17

АМАН ОТ ТЯХ

преди 4 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!аман от толераско-хомосексуалните им "ценности" !!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Номерът да си намерят черна овца и да й хвърлят на нея греховете е просто глупав освен, че ни съсипва имиджа и ни нарочва..Стига глупости. Мислиш, че всичко в правосъдната ни система е на ред ли?

15

я

преди 4 години

Трябва честно отношение и общ механизъм и критерии за наблюдение на всички държави- членки за да има сравнение и обективност. Италия, Полша и Унгария /а и доста други/ имат не по- малки проблеми с корупцията и правовата държава. Заблуда е, че ние сме единствени с румънците и това е много подло. Номерът да си намерят черна овца и да й хвърлят на нея греховете е просто глупав освен, че ни съсипва имиджа и ни нарочва.

14

Анонимен

преди 4 години

ЕК ще свали мониторинга, когато Бойко научи да говори свободно чужд език.

13

Анонимен

преди 4 години

Станели така да няма корупция. Много тарикати ще трябва на стари години да почнат работа от нулата с нова професия. Ще отпадне доход спокойствие, доход рекет, доход синесулна длъжност.

12

Язък

преди 4 години

Бадева бастисахме Иванчева. Тия брюкселски мушмули не се вързАха. А такава борба с корупцията му фърлихме.

11

Ужас

преди 4 години

Тези бюрократи ще ни лишат от Сервитьора на правната мисъл Маг Дани Кирилов. Не ви ли е срам, бе? Сърца нямате ли.....

10

Анонимен

преди 4 години

Докато #КОЙ управлява България, независимо дали това става чрез ГЕРБ или БСП, няма да има никаква Еврозона и Шенген. Европейците много добре знаят какво се случва в ограбената и завладяна от мафията България.

9

мери

преди 4 години

Май прегръдките на Боко няма да помогнат Той и бай Тошо ги прегръща и целува ама го ритнаха

8

До 4

преди 4 години

Не е толкова бял тоя кахър защото с приемането на Еврото лихвите ще паднат чувствително и това ще улесни милиони млади хора с кредити. За жалост, скоро няма да ни огрее.

7

Анонимен

преди 4 години

Гербавите си мислят,че ония в Брюксел трева пасат и не виждат какво става тука.Да,ама не!Всичко се вижда и всичко се знае.

6

Анонимен

преди 4 години

Дали светиня МУ е прочел доклада и ако-да,няма ли да се изкаже по въпроса?Или хвалипръцкото само ни довежда до знанието когато го потупват по рамото или галят по главата.

5

ай сиктир

преди 4 години

Малко ми е странно какви реформи по-точно виждат от ЕС да се случват с кривосъдието у нас. За толкова години без значение кой е бил на власт няма един осъден ей тъй за кумува срама, а от гербавите крадци не очаквам нищо по-различно.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Бял кахър е че няма да видим евро с нашата западнала икономика.