11

Анонимен

преди 4 години

аз направих забележка на една пешеходка на зряла възраст да не върви в средата на улицата .че ще я прегази някоя кола..тя като взе да ме псува.била кварталната луда.ама аз като не знаех..бутнах я по рамото и тя падна на асвалта.боже мой аз се изплаших повече от яростта която ме обзе..ами ако не бе станала после.. не можете да си представите как ме обзе тази ярост да я ошамаря за псувните.

10

Анонимен

преди 4 години

"Интересно какво трябва да направиш, ако колоездач или моторист ти повредят нещо по колата, а след това те напсуват и си тръгнат?"Па звънни на господата мильоцйонери бре, докладвай. Ако е моторист ще го водят "напуснал местопроизшествието" и санкциите са гоУеми. Поради това знаеш ли на колко съм се въздържал да им откачам огледалата? Само шутове по ламарините. И като дойдат мильо-тата услужливо им показвам записа от камерката как шоФера на ламаринената кутийка е в нарушение и за другото - пас

9

Анонимен

преди 4 години

Добре обяснява Мехмед, но се видя как излезе от колата и без обяснения игра ляв прав, предполагам е левичар. дали този е пил, дали е псувал не е ясно, ясен е безапелацонния ляв прав и последвалия нокдаун. Мехмед пак късмет, че тоя не си халоса главата в асфалта, че можеше и да не излезе скоро от кауша.

8

Анонимен

преди 4 години

До 3А трябва. А и остави ги ти, тея права, Аман вече. Изнежи се това човечество.

7

Анонимен

преди 4 години

"Ми той *** напсуа и аз го блъсна на змията и почнах го ритъм у главата"Къде си, че да те наосувм и аз, а после д те от пишем като самозащита. На погребението ти ще дойда с аверите, д правим золуми...

6

Анонимен

преди 4 години

Като гледах видеото, май онзи, който беше пиян до козирката, сам си падна на земята, без наистина да го ударят. Такива наистина са за бой.

5

Анонимен

преди 4 години

Интересно какво трябва да направиш, ако колоездач или моторист ти повредят нещо по колата, а след това те напсуват и си тръгнат? Това се случва често.

4

Анонимен

преди 4 години

Особености на Бг провинциалиста....Нищо за отбелязване.

3

чарли

преди 4 години

Мехмед е защитен от закона,последствия няма да има.

2

Анонимен

преди 4 години

Бил пиян, бил не знам си какво! Какъвто и да е бил НЯМАШ ПРАВО ДА БИЕШ!!! И мен са ме нервирали докато шофирам, но не бия никого.

1

Анонимен

преди 4 години

Мехмедчо и той тръгнал да се бие.