18

деметрио

преди 3 години

Да, приятелю, истинският проблем е в самата християнска религия, измислена от...за да поквари и победи и без това склонния към разврат гръко-римски свят. Виждат се ясно последиците от думите на оня , дето е простил на прелюбодейката с думите "*** си дъще и не съгрешавай повече". Дори не се е сетил, че не той е трябвало да й прости, а мъжът й, защото грехът е спрямо него.

17

Анонимен

преди 4 години

Алдаите (селата) в Испания са заменени от "пуеблос" - малки 10-20 хилядни градчета с нови жилищни сгради, супемаркети и бензиностанции. Това не е никак лош модел

16

Анонимен

преди 4 години

До анализаторФеминизма убива европейската цивилизация, нассякъде едно и също тотален демографски срив - дори по времето на ПСП и ВСВ не е имало такова нещо. Но на никой не пука на дневен ред са гейове, кучета и т.н. простотии.

15

Реалист

преди 4 години

Към 14. Това е истината, колкото и да боли. Но процесите са такива и по света, и в миналото, такива ще са и бъдещето. И затова е много смешно и ***, когато някои злобари и "разбирачи" обвиняват тази или онази партия за демографската криза в България.

14

хикс игреков

преди 4 години

Навсякъде е едно и също.Процесите са необратими.Поне засега.

13

Анонимен

преди 4 години

я да си поканят мигранти и да си ги заселят по тия села, па те като плъзнат из испания......., тъкмо ше им подмладят държавата!

12

Дон Милионе

преди 4 години

До анализатор. - Това е голата истина, женската част на християнския свят /80+%/ се изврати по модела на холивудските простотии и резултата не закъсня. Демографски срив на белия християнски свят. Къде се запази най висока раждаемост - в Африка, в арабския свят, близкия изток, индийския субконтинент. Защо - защото там западния холивудски морал не го набиваха в главите на поколения младежи и тяхната култура се оказа устойчива на такива влияния.

11

анализатор

преди 4 години

А,добро утро!Това е зловещя проблем на европейската християнска цивилизация.Кажете най-сетне истинския проблем-че,от 40-50 г.извратената християнка не иска да бъде съпруга и майка,не иска да ражда и оглежда деца,че християнката се превърна в уродливо детемразка,че освен курвалъка,нищо друго не я интирисува.Това е истинския зловещ проблем.Другото е тинтири-минтири.Мюсюлманките раждат деца,та се късат,а нашите курвентии-от мъж на мъж,търсят пари и подаръци,и плампат глупости.

10

Анонимен

преди 4 години

и те като нас

9

Начи

преди 4 години

С Каталунията сме на едно дередже от към селата!Сал дето наще избягаха там.Не техните при нас!

8

Анонимен

преди 4 години

Нещо оригинално писано от днес, има ли?

7

Анонимен

преди 4 години

До Двоен аршинЕ значи комшиите от тебе са избягали.много смърдиш и си противен явно.

6

Двоен аршин

преди 4 години

Кой ти каза, че не съм там?

5

Анонимен

преди 4 години

До Двоен аршинКато са ти райски селата, що не си стоиш там?

4

Анонимен

преди 4 години

До ПешоЗаритал някой да си дава парите за северозападно село.

3

Пешо

преди 4 години

А в северозападна българия, със 100 000 евро може да купи цяло село и да му стане кмет!!!Иначе испанците не ги мислете!!!

2

Пуч Демон

преди 4 години

Свобода за Каталуния от фашисткото робство на Испанската хунта.

1

Двоен аршин

преди 4 години

Испанските голи чукари по нищо не могат да се сравнят с нашите бивши райски села, но за тях няма кой да напише (препише) статия...