13

firebg

преди 4 години

Богатите хора са стиснати и трудно дават пари!

12

Атеист

преди 4 години

В мюсулманска Франция тези събрани до сега пари ще са напълно достатъчни да се разчисти терена от останките и да се заравни . Толкова с големите приказки и обещания . Символ била на християнството и бля , бля ..... Макарон обещал да стане готова за 5 години... Хах. Тая злополучна катедрала вече дори не е актуална новина .... Защо да бъде възстановявана? За да се събират там епископи и кардинали педо***фили ?А и много скоро официалната религия във Франция ще е Ислям . Както и в цяла Европа.

11

Щерю

преди 4 години

9 % - Мизерабали, с мизерабали, таквизи...

10

Настрадин ходжа

преди 4 години

Нотр Дам ще стане ДЖАМИЯ !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Явни дарителите са се усетили, че парите ще бъдат усвоявани по"френски" табает... Или пък толкова държат на "културата" си. Иначе парадират като за световно, като с всичко друго. Нищо позитивно в цялата работа с даренията за французите.

8

Анонимен

преди 4 години

Да им изпратим капачки!

7

kukla

преди 4 години

Струва ми се че е вероятно това да стане. Населението на Франция е вече в голям процент мюсюлманско. Родното френско насаление няма пари. Получават някакви заплатки, които им стигат за основните нужди. Държавата им прибира големи данъци. Вярно че им дава повече отколкото на нас, но и доста прибира. Та средният французин не може да си позволи да плати няякакви помощи за църквата. Самата църква събира и църковен данък. А и причините за пожара не станаха ясни. Уж било нещастие, ама кой знае.

6

Край

преди 4 години

Като на ромска сватба.

5

От луната ядосани

преди 4 години

От луната са доволни прогонени са от този дом на злото/водел се астронномична база номер ...много разни духове вкл на особеннопасни убиици..вижте ги снимани как бягат вкл излитат по време на пожара. От там продължават д а проклинат КИТАЙ заради оапсен *** увреждащ тежко охраната НИ и тази на Луната.

4

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Така ще си и остане и не за друго а за да покаже упадъка на държавата наречена Франция.

3

Анонимен

преди 4 години

To лесно се обешава. И винаги компании с многомилиардни сметки, не могат да извадят няколко милиона кеш на момента. Даже и Домуса има нужда от опрощаване на задължения, нищо че купува телевизии. По-важното е да се обяви публично, нищо че парите после ще бъдат окрадени пак от близки хора.

2

Анонимен

преди 4 години

Един от дарители е предполагаем поръчител на палежа...Ще има поръчки за нови строежи и той ще спечели милиарди..Нищо случайно..Бизнес.

1

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че рекламата дето обещавахме мина, ще дадем бе чакайте да ни скочат печалбите още. Туй дето ще го дарим то от вашия джоб ще дойде. Още малко потрайте.