53

Свещен Гущер

преди 4 години

За съжаление в БГ има още активна русофилска мрежа която вербува млади шилета в преданост към Русия и ги задължават да окачват портрети на съветските сатрапи. Путинизма е още по-опасна секта която ти форматира мозъка по необикновен начин до 0 гигабайта и започваш да носиш моряшки потници тип ВДВ със сините райета.Пеееш като ненормален ,,Катюша,, и на балкона ти се вее флага на Русия и регистрация във почти всички сайтове за запознанства в Русия да се оженят за рускини

52

Олег

преди 4 години

До Анонимен 53Навирам се където си искам и пиша каквото си поискам. Ти какъв си да ми казваш какво да пиша?

51

Анонимен

преди 4 години

До ОлегНикой не те е питал и на никой не му е интересно, къде се навираш да даваш информация без никой да те е молил.

50

А честито

преди 4 години

От 1 юли 7.6% увеличение на тока. Добре, че спряхме Козлодуй, и никаква АЕЦ в Белене, да не стане като в Чернобил, американските ТЕЦове ще ни снабдяват с качествена американска електроенергия.

49

Олег

преди 4 години

ЗНеш ли как ме интересува дали някой ме е попитал мен. Човека му е интересно - ако иска да чете! Ако иска да пие вода, ако иска мляко!

48

Анонимен

преди 4 години

До ОлегТи защо си мислиш, че някой ще ти чете препратките които пускаш без никой да те е питал и без никой да ти ги е поискал...

47

Олег

преди 4 години

До Интересно ми е...tiny.cc/a7097yНали ти давам , хайде чети! Най-високи дози има в Стара Загора , Кърджали и над 800 метра надморска височина.Най-ниски във Враца.

46

Интересно ми е...

преди 4 години

защо демократичните свободни медии не дадат инфорамция от български специалисти за последствията след това, колко време е измервана радиацията, колко хора са се разболяли, защо няма жертви които сега да иска обезщетения, защо няма данни за родени деца с проблеми, нищо? Всичко може да се получи от статистиката на здравното министерство. Нищо! Никакви данни, само някакави анонимни активисти пискат някакви измислени линкове по форумите с информация от български специалисти. Много ми е интересно...

45

Анонимен

преди 4 години

За Чернобил поне знаеме, а за колко още подобни замърсявания по времето на СССР не знаеме нищо, защото тогава имаше затворени цели региони там където не се пускаше никой, извършват се 100-ици атомни взривове, даже 60-70 години имат една програма за "мирни атомни взривове" в т.ч. и за строителството на язовири, можете ли да си представите до каква малоумщина се стига в ръководството на тая държава, цели региони в Русия, Казахстан и други републики са абсолютно унищожени и са една цъкаща екобомба

44

Анонимен

преди 4 години

Това беше диверсия. Реактор на ядрена централа не може да експлодира. Ако беше авария щеше да има изтекла радиация, както при Фукушима, никаква радиация не имало и не е засечена в района и годините след това не е измерена, всичко е било на място само спасителните екипи са били облъчени.

43

Олег

преди 4 години

До Интересно ми е,Дадох ти информация от български специалисти! Чети!

42

Олег

преди 4 години

До Анонимен 42Ами йод131 какво са го направили? А ксенона?

41

Олег

преди 4 години

До ОлегЗа да не чупи URL-то ето го тук:tiny.cc/a7097y

40

Анонимен

преди 4 години

Швеция и Финландия не са могли да засекат никаква радиазия, защото никаква радиация не е била разнесена. Взривени са графитните блокове на реактора, те са радиоактивни, и те не могат да долетят до Швеция или Финландия. Екипите на място са ги неутрализирали с цената на много жертви. След това не е имало никаква радиация, и днес там живеят хора и никой не се разболял години наред, нито е имало аномалии или деца с увреждания.

39

Интересно ми е,

преди 4 години

защо демократичните свободни авторитетни медии не дадат данни за последствията след това, колко време след това е измервана радиацията, колко хора са се разболяли, защо няма жертви които сега да иска обезщетения, защо няма данни за родени деца с проблеми, нищо? Всичко може да се получи от статистиката на здравното министерство. Нищо! Никакви данни, само някакави анонимни активисти пискат някакви измислени линкове по форумите с информация за жертвите. Много ми е интересно..

38

Олег

преди 4 години

До Анонимен 36Ам явно не си чувал за "положителен температурен коефициент на реактивност" на РБМК и сега като чу, не го разбираш.

37

Анонимен

преди 4 години

Най-страшното е че за тази авария хората научават чак след като в Швеция и Финландия засичат повишената радиация, поради факта че все пак тази авария става в европейската част на тогавашния СССР, но има много други аварии както от онова време така и в наши които са във вътрешноста на Русия за които почти нищо не се казва и респективно не се взимат никакви мерки, пример за това аварията в Маяк преди 2-3 години, за която не само че се криеше с месеци информация и напрактика никакви мерки не се взе

36

Анонимен

преди 4 години

За 30 години евроатнтическа радиация, ЕС и НАТО в България си заминаха 2 милиона души, а Козлодуй го затвориха по нареждане на Брюксел.

35

Гладен

преди 4 години

Купих си консерва с копърка да се нахраня. Страх ме е да я отворя, ако я отворя копърките може да зпочнат да ми говорят за Чернобил.

34

Анонимен

преди 4 години

Ми то и от амониева селитра правят бомби, ама досега никой не село не му експлодирала амониеватат селитра която използва за изкуствена тоp.