47

Анонимен

преди 4 години

УТРЕ АКО НЕ СЛУШАМЕ ЗАПАДЪТ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ И ДЪРЖАВА Кърджали. Как ще я посрещнат на мач братята сърби, ами както им се полага, така.

46

Анонимен

преди 4 години

кОСОВО СЪЩЕСТВУВА КАТО НЕЗАКОННА ДЪРЖАВА, В ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО. пОЛОВИНАТА ДЪРЖАВИ В еВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ СА Я ПРИЗНАЛИ И НИКОГА НЯМА ДА Я ПРИЗНАЯТ. ТОВА ОТВАРЯ ПЪТА СЪРБИЯ В УДОБЕН МОМЕНТ ДА СИ ВЪРНЕ КОСОВО. НЕ ВИЖДАМ НАШИТЕ ФЕНОВЕ КАК МОГАТ ДА СКАНДИРАТ СРЕЩУ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ДЪРЖАВА. зАЩО ДОСЕГА УЕФА ГИ СЧИТАШЕ НЕЗАКОННИ И НЕ ГИ ПУСКАШЕ В ТУРНИРИТЕ А СЕГА ГИ ПУСКА, ПРОВОКАЦИЯТА Е НА УЕФА НЕ НА БЪЛГАРИТЕ НА СТАДИОНА. ТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ УЕФА, ИЗКЛЮЧЕНИ.

45

Анонимен

преди 4 години

До ИдеалноНе говори от името на българите. 30 години сме окупирана неоколониална държава. Взимат ни всичко ценно. КОСОВО Е В СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ, САМО ЧЕ ТАМ СА ТРИ ПЪТИ ДЪРЖАНИ В ПО-МИЗЕРНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ НАС. тАЯ ПОБЕДА ОБЩО ВЗЕТО ИМ Е ЕДИНСТВЕНАТА РАДОСТ В ЖИВОТА.

44

Анонимен

преди 4 години

Бре бре голям скандал! Кой знае какво станало!! Деградацията на мазния затлъстял и зомбиран запад е тотална! Политическата им корекция е стигнала до фанатизъм! Десетилетия се бият в гърдите с демокрация и свобода на словото, и сега те самите се лимитират и не смеят вече и думичка да кажат за когото и да е. Това ли ви е свободата?? Всеки който излезе от лимитите на фанатизма им, е расист, хомофоб итн. Добре че източна Европа все още е различна и се държи

43

Анонимен

преди 4 години

...съдията подпираше Косово ... Ми нашите едва минаваха центъра, в последните минути бяха трагични. Съдията ли им пречеше да си подават ?

42

Идеално

преди 4 години

Освен, че сме некадърници сме и простаци! СРАМ !

41

Vsichki

преди 4 години

Освен това, никой не скандират нищо срещу косоварите.

40

Vsichki

преди 4 години

Аз бях на мача. Бях в семейния сектор. 10 човека скандораха за 20 секунди, това което пишете сега. А тези които се оплакват сега, показаха на децата среден пръст. Защо никой не реагира на това, а само двама родители. Да не кажа, че аз едвам разбрах какво скандират феновете. Много е странно как го чуха това косоварите и как го разбраха

39

Анонимен

преди 4 години

Балъков да отговори защо не пусна най-добрите а вкара в мача петия отбор на България? Някой наредил ли му е да играе за победа на Косово, или толкова си може. Все пак това е човек на немска хранилка, а там много обичат ислямистите. И пак и специален датски съдия и за малко албанската мафей да падне.

38

Анонимен

преди 4 години

Дано Тръмп даде шанс сърбите да настъпят с цялата си армия. За два дена тоя цирей ще изчезне от картата. Държави не се създават с разплод.

37

Анонимен

преди 4 години

ПЕТ ВЕКА ПОД ТУРСКО РОБСТВО АЛБАНЦИТЕ СА КЛАЛИ И ИЗНАСИЛВАЛИ БЪЛГАРИТЕ В мАКЕДОНИЯ. Сега искат да я правят албанска, какво да сме им фенове ли???

36

Анонимен

преди 4 години

Косово не е признато като държава от ООН и няма право да играе в турнирите на УЕФА. Все едно признатите от 20 страни и от Русия Абхазия и Осетия да играят в евроквалификациите. Участието им в нашата група е ГРУБО ПОГАЗВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО-.

35

Анонимен

преди 4 години

Преди година бихме Холандия с 2-0 с два гола на Спас Делев, защо не е повикан сега, ами Жоро Миланов, а някакви анонимници от Черно море? Балъков да спре с лобизма и да си подава оставката-.

34

Анонимен

преди 4 години

бАЛЪКОВ БЕШЕ ПОВИКАЛ ИГРАЧИ САМО ОТ лЕВСКИ И Черно море и Ботев. Вторият ЦСКА с 1 играч. При 2-1 тия си глътнаха граматиката Балъков върна отбора да пази резултата но това става ако все пак имаш някакъв вратар. Вкараха му два гола от малкото наказателно, където футболния правилник му дава да е господар, даже може при боксиране на топка да счупи главата на нападател и няма дузпа.

33

Анонимен

преди 4 години

Тая територия и от УЕФА ако я изключат ще почерпя. Ама няма как да стане.Пък скандала,не е никакъв скандал по скоро изкуствено нагнетяване напрежение с цел отклоняване на вниманието от ръководството на БФС и Перуката в частност.Не се връзвам така първосигнално

32

Анонимен

преди 4 години

Българският национален отбор по футбол като играе Михайлов е без вратар, и въпреки това надигра Косово и падна само с 2-3. Ако и Косово играеха без вратар резултата щеше да е 10-3 за нас. Така че Косово да не се фукат, съдията им даде да ритат нашите цял мач. Балъков им излезе с третия ни отбор, без Костадинов, Чочев, БЕЗ кРАЕВ... СИГУРНО ДА ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА ДА БЪДАТ ПОБЕДИТЕЛИ ТИЯ. пОМНЕТЕ МИ ДУМАТА чЕХИЯ ЩЕ ГИ РАЗЦЕПИ С 5-0

31

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо скандално, тази противна псевдоалбанска квартална нацийка с противния си народец не заслужава нищо друго освен такива скандирания по техен адрес.

30

Анонимен

преди 4 години

До 27 Съдията е виновен нали. А нашите лъвове ?Виж ква класа са.

29

Анонимен

преди 4 години

А кой безродник беше пуснал албанската агитка на три места из стадиона, то и по телевизията се видя как показват средни пръсти на българската публика, и нека се преведат скандиранията им нищо чудно да са надминали нашите фенове. Какво веят албански знамена, нали на македонците западът създава нова нация във вреда на България, нека ги накарат да се чувстват косовци. С договора с Македония предадохме българите там.

28

Анонимен

преди 4 години

Като веят албанските си знамена над българска крепост тогава оправдавам всякакви скандирания срещу косовските ***.